Főoldal Filmek [D23] A rajongók már látták a Hófehérke első teaser előzetesét
Filmek

[D23] A rajongók már látták a Hófehérke első teaser előzetesét

Tükröm, tükröm mondd meg nekem...

392
Hófehérke

A Disney D23 Expo idei rendezvény résztvevői már láthatták a Hófehérke élőszereplős remakejének első rövid kedvcsinálóját, amelyben Rachel Zegler (West Side Story) játssza a címszerepet, Gal Gadot (Wonder Woman) pedig a gonosz királynőt. A rajongói találkozón egy rövid teasert mutattak be, amiben Zegler és Gadot is látható volt, valamint egy alma, amely Hófehérke kezéből kipottyan. Bár a Disney nem tette elérhetővé a videót, a 2024-ben debütáló remake logóját azonban kitweetelte.

Zegler és Gadot is jelen volt a leleplezésen, és néhány részletet is elárultak a remake-ről. “Hófehérke az a lány, akire emlékeztek, de határozottan a modern kornak készült” – mondta Zegler a közönségnek. “Van benne valami hangsúly, hogy a “legszebbnek” kell lennie.”

“Ez nagyon különbözött mindentől, amit eddig csináltam” – mondta Gadot a gonosz királynő szerepéről. “Hozzászoktam ahhoz, hogy a másik oldalon játsszam. Ő az első és legikonikusabb gonosztevő a világon.”

A filmet az a Marc Webb rendezte, aki A csodálatos Pókember első és második részt is dirigálta, az élőszereplős adaptáció történetén pedig Erin Cressida Wilson dolgozott. A Hófehérke csak egyike annak a néhány filmnek, amelybe a D23 látogatói bepillantást nyerhettek az első napon. A Disney bemutatta A kis hableány, Elvarázsolt kastély, a Pán Péter és Wendy, az Disenchanted és a Hókuszpókusz 2 első felvételeit is, valamint bejelentette Az oroszlánkirály előzményfilmjét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.