Colin Trevorrow arról mesélt, hogy mit várhatunk a Jurassic World 3. résztől

A Jurassic World: Bukott birodalom ott ért véget, amikor a dinoszauruszok kiszabadultak, ami egy egészen érdekes befejezést ígér, de vajon tudnak-e élni vele a készítők?

A Jurassic World: Bukott birodalom ott ért véget, amikor a dinoszauruszok kiszabadultak, ami egy egészen érdekes befejezést ígér, de vajon tudnak-e élni vele a készítők?

A Jurassic World franchise első rész rendezője visszatér a trilógia befejező részére, miután a Disneyvel nem egyeztek a szándékok, és lépett a Star Wars: Episode IX éléről. Sokan nem örültek a bejelentésnek, de Trevorrow nem sokat törődik a rajongói zaklatásokkal, teljes mellbedobással dolgozik a trilógia harmadik részén, amit korábban úgy jellemzett, mint egy thrillert.

Sok kritika érte a Jurassic World: Bukott birodalom folytatást, hogy igazán a készítők nem tudták eldönteni, hogy egy horrorfilmet szeretnének készíteni, vagy egy akció folytatást, amiből végül semmi sem lett. Azonban a második rész nagyon okosan nyitva hagyta a folytatás előtt a kiskaput, ami egy sokkal izgalmasabb befejezést ígér, hiszen a film végén az őshüllők kiszabadultak a fogságból, és ellepték a bolygót. Elképzelhető tehát, hogy a harmadik részben ezek a kihalt állatok ellepik a városokat?

Úgy tűnik azonban, ahelyett, hogy A majmok bolygója franchise majmolnák, a rendező egészen más módon képzeli el azt a világot, ahol az emberek és a dinoszauruszok egymás mellett élnek: [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=””]Fogalmam sincs, mi motiválná a dinoszauruszokat arra, hogy terrorizálják a városokat. Nem képesek csapatokba szerveződni. Perpillanat halálos ragadozókkal van tele a vadon, amelyek körbeveszik az emberek által lakott területeket. Egy olyan világért izgulok, ahol elképzelhető, hogy a ködben egy dinoszaurusz kiszalad az autód eléd, vagy ahol táborozás közben élelemet keresve megjelenhet. Egy olyan világ, ahol a dinoszauruszokkal találkozni nem valószínű, de lehetséges is – akárcsak találkozni egy medvével vagy egy cápával. Állatokra vadászunk, állatokat tartunk, tenyésztjük őket, behatolunk területükre és fizetünk értük, de nem háborúzunk velük. Ha ez lenne a helyzet, akkor rég elvesztettük volna a háborút.[/penci_blockquote]

Elsőre meglehetősen unalmas folytatást vázolt elénk a rendező, és sok rajongó szomorú lehet, hogy ezek az őshüllők nem szaladgálnak a nagyvárosok utcáin, ugyanakkor abban Treworrovnak igaza van, hogy sokkal izgalmasabb lehet a film annál, minthogy egy T-Rexet lássunk a metropolisz utcáin. A folytatáson már dolgozik a rendező, és várhatóan jövő év végén, vagy 2020 elején kezdik a forgatást, hiszen a Jurassic World 3 bemutatója 2021 nyarán lesz.

Total
22
Shares
Previous Article
Penge

James Wan rendező egyszer majdnem Penge rebootot forgatott

Next Article
Godzilla

Karakterposztereket kaptak a Godzilla: A szörnyek királya titánjai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!