Főoldal Filmek Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának
Filmek

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Megvan a Marvel új Fekete Özvegye?

662
Fekete Özvegy

Nagyon beszédes az, ahogy a Fekete Özvegy-film rendezője fogalmazott legújabb nyilatkozatában. Az ausztrál Cate Shortland rendezőnő úgy beszélt Scarlett Johansson filmjéről, mint ami egy új karaktert készül felvezetni. Miután Natasha feláldozta magát a Bosszúállók: Végjátékban, Fekete Özvegy nélkül maradt a Marvel Moziverzum, azonban úgy tűnik, hogy Florence Pugh nem egy részre szerződött a Marvelhez.

A Fekete Özvegy-filmet eredetileg április végén mutatták volna be a hazai mozikban, de sok más produkcióhoz hasonlóan ezt is el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt. A filmet a tervek szerint november elején fogják bemutatni, bár nagyon távolinak tűnhet az időpont, a jelenlegi körülményekhez viszonyítva még ez sem garancia a premierre. Sokáig úgy tűnt, hogy sikerült megfékezni a járványt, ám az elmúlt napokban rohamosan megugrott a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban. Az egyik film már elszenvedte ennek kárát, hiszen a Tenet most július végén került volna a mozikba, ám a nagyvárosok kormányzói megtiltották a mozik újranyitását, ezért a Warner Bros. augusztus 12-ére tolta a filmet, és bennfentes információkra hivatkozva megtudtuk, hogy bármikor bejelenthetik a novemberi premiert.

[Kevin Feige] rájött, hogy a közönség egy eredettörténetre számít, és természetesen az ellenkező irányba mentünk el. Nem tudtuk, hogy milyen nagyszerű lesz Florence Pugh. Tudtuk, hogy egy nagyszerű színész, de nem tudtuk, hogy mennyire kiváló. Scarlett olyan bájos, hogy azt mondta, ’oké, átadom a stafétabotot neki.’ Szóval ez a film egy másik női történetet vetít előre.

Cate Shortland

Ez valamilyen szinten megerősíti a korábbi teóriákat, hogy a film átadja a Fekete Özvegy szerepet Yelena Belovának. Sokan kiszúrták, hogy Natasha az ő mellényét viselte a Bosszúállók: Végtelen háborúban, amit azzal lehetett magyarázni, hogy Natasha rosszul tudta, hogy testvére meghalt (mert valójában Ross tábornok fogva tartotta). Persze ezek már megint csak találgatások, de abban biztosak lehetünk, hogy Scarlett Johansson karaktere méltósággal búcsúzik a Marveltől. Ennek ellenére sokan mégis felháborodtak a Végjáték után, hogy Natasha nem kapott temetést a filmben, amire a Russo testvérek már reagáltak korábban, most pedig Shortland is elmondta gondolatát erről.

Beszéltem erről vele, miután Scarlett azt mondta, hogy Natasha nem szeretett volna temetést. Túlságosan magányos volt, de egyébként is, a rajongók nem ismerik igazán, hogy ki ő. Tehát amit csináltunk ebben a filmben az, hogy lehetővé tette, hogy a befejezés az egyének által érzett gyász legyen, mintsem egy nagy nyilvános temetkezés. Szerintem ez a befejezési illik hozzá.

Cate Shortland

A Fekete Özvegy-film első előzetesét még tavaly decemberben mutatták be, majd tavasszal a második, de múlt héten már megerősítették, hogy besorolást kapott az új, végső trailer, amit bármikor bemutathatnak. Nemcsak az új képsorokért, hanem a bemutató miatt is izgatottan várjuk a videót, hiszen ha ősszel mutatják be, akkor jó eséllyel 2021-re csúszik a film bemutatója.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.