Tenet

A Warner Bros. másodszorra is eltolta a Tenet bemutatóját

Sajnos a tegnapi nap hírei után várható volt a lépés, nemrégiben a hivatalos megerősítés is megérkezett.

Alapesetben is hatalmas várakozás előzné meg Christopher Nolan legújabb filmjét, hiszen a brit rendező korunk egyik legfelkapottabb filmese, akinek alkotásai mindig kiemelt figyelmet kapnak. Így van ez a Tenet esetében is, sőt, az is kijelenthető, hogy ez a film immáron szimbolikus jelentőségűvé vált, ugyanis ez lehet az első igazi “nagy” produkció (a Mulant leszámítva, amelynek szintén veszélyben a premiere), melyre beülhetünk majd az újranyitó mozikban.

Úgy tűnik, hogy néhány nappal biztosan többet kell majd várnunk, hiszen a tegnapi hírekre reagálva a Warner Bros. nemrégiben bejelentette, hogy csak augusztus 12-én fogják mozikba küldeni a filmet. Ahogy a stúdió fogalmaz a közleményben:

A Warner Bros. elkötelezett szándéka, hogy a Tenet a hozzá méltó helyen, a moziban kerülhessen a közönség elé. Csak akkor kerülhet azonban sor a premierre, ha erre maguk a létesítmények is készen állnak minden szempontból. Egy ilyen helyzet tőlünk is nagyfokú rugalmasságot vár el. Hét közepén fogjuk bemutatni a filmet, és a terveink szerint a szokásosnál hosszabban is fogjuk műsoron tartani, így a közönségnek hosszabb ideje lesz felfedezni az alkotást.

Tenet

Az eredeti, július 17-i premiert először július 31-ére csúsztatták el (mely egyébként pont Nolan egy korábbi filmjének, az Eredetnek a tizedik születésnapja), most pedig ismét egy körülbelül két hetes csúszást jelentett be a stúdió.

Az új dátum tehát, amelyet fel kell jegyezni, az augusztus 12. Ha a későbbiekben bármilyen változást jelentenek be a filmmel kapcsolatban, természetesen arról is be fogunk számolni.

Total
129
Shares
Previous Article
Tenet Mulan

Nagy bajban a Mulan és a Tenet bemutatója is, miután New York kormányzója nem akarja megnyitni a mozikat

Next Article

Mozgásban is láthatjuk végre a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise-t

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!