Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Warner Bros. másodszorra is eltolta a Tenet bemutatóját

Sajnos a tegnapi nap hírei után várható volt a lépés, nemrégiben a hivatalos megerősítés is megérkezett.

Alapesetben is hatalmas várakozás előzné meg Christopher Nolan legújabb filmjét, hiszen a brit rendező korunk egyik legfelkapottabb filmese, akinek alkotásai mindig kiemelt figyelmet kapnak. Így van ez a Tenet esetében is, sőt, az is kijelenthető, hogy ez a film immáron szimbolikus jelentőségűvé vált, ugyanis ez lehet az első igazi “nagy” produkció (a Mulant leszámítva, amelynek szintén veszélyben a premiere), melyre beülhetünk majd az újranyitó mozikban.

Úgy tűnik, hogy néhány nappal biztosan többet kell majd várnunk, hiszen a tegnapi hírekre reagálva a Warner Bros. nemrégiben bejelentette, hogy csak augusztus 12-én fogják mozikba küldeni a filmet. Ahogy a stúdió fogalmaz a közleményben:

A Warner Bros. elkötelezett szándéka, hogy a Tenet a hozzá méltó helyen, a moziban kerülhessen a közönség elé. Csak akkor kerülhet azonban sor a premierre, ha erre maguk a létesítmények is készen állnak minden szempontból. Egy ilyen helyzet tőlünk is nagyfokú rugalmasságot vár el. Hét közepén fogjuk bemutatni a filmet, és a terveink szerint a szokásosnál hosszabban is fogjuk műsoron tartani, így a közönségnek hosszabb ideje lesz felfedezni az alkotást.

Tenet

Az eredeti, július 17-i premiert először július 31-ére csúsztatták el (mely egyébként pont Nolan egy korábbi filmjének, az Eredetnek a tizedik születésnapja), most pedig ismét egy körülbelül két hetes csúszást jelentett be a stúdió.

Az új dátum tehát, amelyet fel kell jegyezni, az augusztus 12. Ha a későbbiekben bármilyen változást jelentenek be a filmmel kapcsolatban, természetesen arról is be fogunk számolni.

Még több a témában...

Állítólag olyat ment a Mulan, hogy több pénzt termelt Észak-Amerikában, mint a Tenet világszerte

Kévés Bence Mihály

Box Office 2020/36. hét: Eljött a várva-várt pillanat, Amerika is megkapta a Tenet-et

Tóth Bálint

Robert Pattinson koronavírusos lett, újra le kellett állítani a The Batman munkálatait

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat