Wide Screen
Image default
Sorozatok

Cassian Andor előzménysorozata egy vérbeli kémthriller lesz

Mint sok más produkciót, úgy a Cassian Andor-előzménysorozat sem kerülhette el, hogy a járvány miatt csússzon a forgatás.

Mint sok más produkciót, úgy a Cassian Andor-előzménysorozat sem kerülhette el, hogy a járvány miatt csússzon a forgatás.

A Cassian Andor karakterről elnevezett Disney+ sorozatot a tervek szerint júniusban kezdték volna forgatni Londonban, és a munkálatok egészen decemberig eltartottak volna, de miután néhány hete a Disney minden élőszereplős feldolgozás forgatását leállította a koronavírus-járvány miatt, Diego Luna sorozatát is egy rövid időre parkolópályára küldték.

Bár a forgatást nem tudják elkezdeni, ám ez kiváló alkalom arra, hogy tovább csiszoljanak a forgatókönyvön, amiből akár még előnyt is kovácsolhatnak. Elég csak példaként felhozni az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, aminek forgatását éppen azért tolták el, mert nem érezték tökéletesnek a forgatókönyvet, vagy túl nagy hasonlóságot találtak a The Mandaloriannal. Ugyanakkor a The Illuminerdi szerkesztői néhány egészen érdekes részletet tudtak meg Cassian Andor sztorijáról, hogy pontosan mit is várhatunk a Zsivány Egyes spin-off előzményétől.

A Lázadó kém, Cassian Andor kalandjait követhetjük nyomon miután kirobbant a Lázadás a galaxisban, még a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet eseményei előtt. Diego Luna visszatér 2016-os szerepében, ismét Cassian Andor parancsnokot játssza majd. A sorozat egy kémthriller lesz, miközben hajmeresztő küldetésekkel próbálják visszaállítani a reményt a galaxisban, amire a könyörtelen Birodalom rátette kezét.

Pontos részleteket nem osztottak meg a sorozatról, de mindenképpen nagy figyelemmel követjük a sorozat munkálatait, hiszen a rendezői székben nem más foglal helyet, mint Tony Gilroy, aki szó szerint megmentette a Zsivány Egyest a bukástól, tanácsokkal és ötletekkel segítette Gareth Edwards rendező munkáját. Most pedig a keze alatt készül az előzménysorozat, ami a leírás szerint egy vérbeli kémutazásra kalauzolja a rajongókat.

Az egyelőre cím nélküli sorozat showrunner teendőit a Foglalkozásunk: amerikai sorozattól ismerős Stephen Schiff kapta, egyszóval rendkívül ígéretes stábbal vág neki az új Disney+ sorozat, aminek bemutatója nem ismert, de valamikor jövő évben tervezik bemutatni a platformon.

Még több a témában...

Rohamosztagosokkal próbálják betartatni a közösségi távolságtartást a Disney Springs kalandparkban

Kévés Bence Mihály

A Disney fontolgatja, hogy a Mulan egyenesen digitálisan legyen elérhető, hogy ezzel maximalizálják a bevételeket

Kévés Bence Mihály

Hamarosan elkezdődhetnek a Disney-féle A majmok bolygója-film munkálatai

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat