Cassian Andor

Diego Luna a Cassian Andor-sorozat forgatásáról csevegett, amibe Tony Gilroy rendezőt is bevonják majd

Érdekes információkat osztottak meg a hivatalosan még be nem jelentett a Cassian Andor-sorozatról, aminek forgatása a vártnál előbb kezdődik.

Érdekes információkat osztottak meg a hivatalosan még be nem jelentett a Cassian Andor-sorozatról, aminek forgatása a vártnál előbb kezdődik.

A Lucasfilm több spin-offot és mozifilmet is elkaszált a Solo: Egy Star Wars-történet, illetve az új Star Wars-trilógia fogadtatása miatt, ez azonban nem jelenti azt, hogy az elkövetkező években tartalom nélkül maradnának a rajongók, hiszen a Disney+ streamingszolgáltató számos élőszereplős és animációs Star Wars-sorozatnak ad otthont majd, köztük a méltán népszerű The Mandaloriannak, és az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, ám hivatalosan Cassian Andor előzménysorozatát még nem jelentették be.

A Narcos: Mexico című sorozat főszereplője, Diego Luna osztott meg információkat a sorozatról, aminek forgatása várhatóan idén nyáron veszi kezdetét – legalábbis a színész értesülései szerint. Az Entertainment Tonight műsorban épp a Narcost reklámozta, amikor a Lucasfilm tervéről is beszélt.

Luna azt is elárulta, hogy öregedni fog a sorozatban, ami azt jelenti, hogy hosszasan elidőzünk majd a történetben, kezdve a karakter fiatal korával, és hogy mi vezetett ahhoz, hogy csatlakozzon a Lázadókhoz. Az előzménysorozat már csak azért is tűnik ígéretesnek, hiszen a rendezői székben az a Tony Gilroy ül, aki megmentette az első antológiafilmet a kudarctól.

Cassian Andor
Total
3
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Westworld

"A szabad akaratnak ára van"- poszteren a Westworld harmadik évada

Next Article
Kylo Ren

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Related Posts
Wide Screen YouTube