Főoldal Sorozatok Diego Luna a Cassian Andor-sorozat forgatásáról csevegett, amibe Tony Gilroy rendezőt is bevonják majd
Sorozatok

Diego Luna a Cassian Andor-sorozat forgatásáról csevegett, amibe Tony Gilroy rendezőt is bevonják majd

Érdekes információkat osztottak meg a hivatalosan még be nem jelentett a Cassian Andor-sorozatról, aminek forgatása a vártnál előbb kezdődik.

788
Cassian Andor

Érdekes információkat osztottak meg a hivatalosan még be nem jelentett a Cassian Andor-sorozatról, aminek forgatása a vártnál előbb kezdődik.

A Lucasfilm több spin-offot és mozifilmet is elkaszált a Solo: Egy Star Wars-történet, illetve az új Star Wars-trilógia fogadtatása miatt, ez azonban nem jelenti azt, hogy az elkövetkező években tartalom nélkül maradnának a rajongók, hiszen a Disney+ streamingszolgáltató számos élőszereplős és animációs Star Wars-sorozatnak ad otthont majd, köztük a méltán népszerű The Mandaloriannak, és az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, ám hivatalosan Cassian Andor előzménysorozatát még nem jelentették be.

A Narcos: Mexico című sorozat főszereplője, Diego Luna osztott meg információkat a sorozatról, aminek forgatása várhatóan idén nyáron veszi kezdetét – legalábbis a színész értesülései szerint. Az Entertainment Tonight műsorban épp a Narcost reklámozta, amikor a Lucasfilm tervéről is beszélt.

Luna azt is elárulta, hogy öregedni fog a sorozatban, ami azt jelenti, hogy hosszasan elidőzünk majd a történetben, kezdve a karakter fiatal korával, és hogy mi vezetett ahhoz, hogy csatlakozzon a Lázadókhoz. Az előzménysorozat már csak azért is tűnik ígéretesnek, hiszen a rendezői székben az a Tony Gilroy ül, aki megmentette az első antológiafilmet a kudarctól.

Cassian Andor
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...