Wide Screen
Image default
Sorozatok

Diego Luna a Cassian Andor-sorozat forgatásáról csevegett, amibe Tony Gilroy rendezőt is bevonják majd

Érdekes információkat osztottak meg a hivatalosan még be nem jelentett a Cassian Andor-sorozatról, aminek forgatása a vártnál előbb kezdődik.

A Lucasfilm több spin-offot és mozifilmet is elkaszált a Solo: Egy Star Wars-történet, illetve az új Star Wars-trilógia fogadtatása miatt, ez azonban nem jelenti azt, hogy az elkövetkező években tartalom nélkül maradnának a rajongók, hiszen a Disney+ streamingszolgáltató számos élőszereplős és animációs Star Wars-sorozatnak ad otthont majd, köztük a méltán népszerű The Mandaloriannak, és az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, ám hivatalosan Cassian Andor előzménysorozatát még nem jelentették be.

A Narcos: Mexico című sorozat főszereplője, Diego Luna osztott meg információkat a sorozatról, aminek forgatása várhatóan idén nyáron veszi kezdetét – legalábbis a színész értesülései szerint. Az Entertainment Tonight műsorban épp a Narcost reklámozta, amikor a Lucasfilm tervéről is beszélt.

Igen, megcsináljuk, ebben az évben forgatjuk le. Én már felkészültem rá. Alig várom, mert valóban jó elmesélni egy olyan történetet, aminek már ismerjük a végét. Ez egy másik megközelítése lesz annak, ahogy a dolgok történtek. Nem csak arról szól majd, hogy történik. Ez nem az a tipikus megközelítése egy történetnek, mert arról szól, hogy valójában hogy mennek a dolgok, ami azonos azzal, ami a Zsivány Egyesben történt. Tudjátok a befejezést, de nem ismeritek, hogyan történt, és előttünk van ez az izgalmas kihívás.
Diego Luna

Luna azt is elárulta, hogy öregedni fog a sorozatban, ami azt jelenti, hogy hosszasan elidőzünk majd a történetben, kezdve a karakter fiatal korával, és hogy mi vezetett ahhoz, hogy csatlakozzon a Lázadókhoz. Az előzménysorozat már csak azért is tűnik ígéretesnek, hiszen a rendezői székben az a Tony Gilroy ül, aki megmentette az első antológiafilmet a kudarctól.

Cassian Andor

Még több a témában...

Leleplezték az Obi-Wan Kenobi és a Cassian Andor Disney+ sorozatok megjelenését?

Kévés Bence Mihály

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat