Főoldal Filmek Brie Larson egy percre sem áll le az edzéssel, ennyire kipattintotta magát a The Marvels főszerepére
Filmek

Brie Larson egy percre sem áll le az edzéssel, ennyire kipattintotta magát a The Marvels főszerepére

Marvel Kapitány még erősebb lesz a folytatásban.

54
Brie Larson Marvel Kapitány

Állítólag már a The Marvels című folytatás munkálatai már elkezdődtek, Brie Larson pedig egy lenyűgöző edzésvideót mutatott. Több videót is láttunk már a felkészülésről, de talán a mostani a legerősebb. Larson otthonában egy saját konditermet rendezett be a pandémia alatt, hogy szuperhős formába hozza magát Carol Danvers visszatérésére.

A színésznőt legutóbb a Bosszúállók: Végjáték című filmben láttuk, de Marvel Kapitány jeleneteit még 2019 premier, a saját filmje előtt rögzítették. Ez a legfőbb oka, amiért az Oscar-díjas színésznő ennyire komolyan veszi az edzést, hiszen egy jó ideje már nem öltötte magára a szuperhős. Szeretné a lehető legjobb formáját hozni a nagy visszatérés előtt, hiszen ő és Marvel Kapitány az egyik legfontosabb szereplő lesz a Marvel Moziverzum jövőjében.

Szigorú titoktartás előzi meg a The Marvels cselekményét, de már megerősítették, hogy a WandaVision Disney+ sorozatban bemutatkozott Teyonah Parris visszatér Monica Rambeau bőrében. A kis Monicával már az első részben találkoztunk, de akkor még nagyon kicsi volt, most azonban felnőtt, és ahogy láttuk, szupererőre is szert tett. De Carol Danvers legnagyobb rajongója, Iman Vellani alakításában Kamala Khan, azaz Ms. Marvel is visszatér önálló sorozata után. A nemezist még jelentették be, de állítólag Zawe Ashton kelti életre a főgonoszt. Ashton a Skrullok királynőjének, Veranke szerepében mutatkozhat be a filmvásznon. Veranke kulcsfontosságú szerepet játszott a Titkos Invázió sorozatban. A Titkos Invázió fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum 4. fázisában. Ezt egy Disney+ sorozat formájában dolgozzák fel, amiben Nick Fury is feltűnik.

A rendezői székben a Kampókéz című remake rendezője, Nia DaCosta foglal helyet, miközben a forgatókönyvön Megan McDonnell dolgozik, aki korábban a WandaVision történetszerkesztője is volt. A hírek szerint az egyik legnagyobb volumenű alkotásnak ígérkezik a következő évekből. Sokak szerint a következő Bosszúállók-film felvezetője lesz. Az első részt 2019-ben mutatták be a mozikban, s világszerte több mint 1 milliárd dollárt hozott a stúdiónak, ami természetesen megágyazott egy folytatás előtt.

The Marvels 2022. november 11-én érkezik a mozikba, s ahogy arra a filmcím is utal, a folytatásban Carol Danvers, Kamala Khan és Monica Rambeua áll majd a cselekmény középpontjában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...