Főoldal Filmek Brie Larson otthonában, saját edzőtermében készül a Marvel Kapitány 2. forgatására
Filmek

Brie Larson otthonában, saját edzőtermében készül a Marvel Kapitány 2. forgatására

Brie Larson már a Marvel Kapitány 2.-re gyúr.

703
Brie Larson

A jelekből arra tudunk gondolni, hogy hamarosan kezdetét veszi a Marvel Kapitány 2. forgatása, legalábbis erre tudunk következtetni Brie Larson legújabb videójából. A színésznő az idei év első videójában azt mutatta meg, hogy milyen nagyszerű edzőtermet sikerült kiépíteni otthonában, ahol elkezdett rágyúrni a folytatásra.

A Marvel Kapitány második részről még tavaly nyáron beszélt Kevin Feige a San Diego-i Comic-Con után, majd télen bejelentették hivatalosan is a második részt. A Marvel Studios ütemezésében 2022-es időpont szerepel, és hogy tartani tudják az ütemet, hamarosan el kell kezdeni a munkát, ahogy erre Larson is utalt a bejegyzésben.

https://youtu.be/BsH7bUN-ino

Mint tudhatjátok, rákapcsoltunk a Marvel Kapitány 2.-re. Nem mondhatok túl sokat erről, mint hogy elkezdtem készülni rá. Itt az idő, hogy elkezdjem az edzést.

Még decemberben kapott megerősítést, hogy Iman Vellani alakításában jövőre bemutatkozó Ms. Marvel is feltűnik majd a folytatásban. Ez nem érheti meglepetésként a rajongókat, hiszen Ms. Marvel egy ponton még Marvel Kapitány is volt, s Kamala Khan példaképként tekint Carol Danversre. Vellani mellett pedig Teyonah Parris is visszatér a WandaVision-sorozatból Monica Rambeau szerepében. Mindkét karakter szorosan kötődik a főhőshöz.

Magát a történetet szigorú titoktartás övezi, nem árulták el, hogy melyik történetet dolgozzák majd fel a második részben, de abban biztosak lehetünk, hogy a sztori ezúttal nem a múltban játszódik majd. Marvel Kapitány 2.-ről egyébként azt hallani, hogy ez lehet majd a következő nagy Bosszúállók-film felvezetője is, és ahogy itt is látszik, a női karakterek nagyon fontos szerepet játszanak a 4. és 5. fázisban.

Marvel Kapitány 2. 2022. november 11-én kerül a mozikba.

Marvel Kapitány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események