Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

BRÉKING: Utolsó előzetes a Zsivány Egyeshez, hétfőtől jegyvásárlás

Sokáig nem lehetett tudni, hogy mikortól lesznek kaphatók a jegyek, míg hajnalban a Fórum Hungary bejelentette: november 28-tól jegyelővétel.

  • PublishedNovember 25, 2016

Sokáig nem lehetett tudni, hogy mikortól lesznek kaphatók a jegyek, míg hajnalban a film hazai forgalmazója, a Fórum Hungary bejelentette: november 28-tól jegyelővétel.

A Disney és a Lucasfilm számtalan előzetest – hol valódi trailert, hol pedig TV Spotot – mutatott már be a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című spin-offhoz, de ez sem volt elég, mert a reggeli bejelentéssel egy új végső előzetest is kiadtak a filmhez, mely hatalmas spoilert tartogat.

A cikk további részében spoileres tartalom várható!

Mint, ahogy a cikk korábbi részében is írtuk, sok-sok előzetest mutattak már be a filmhez, melyek javarészt csak korábbi trailerek montázsa volt, így új jeleneteket nem igazán kaptunk velük. De ez most megváltozott, mert a film megkapta az utolsó, „végső” előzetesét, melyben kis híján több az új képkocka, mint az ismerős – miként szabadulnak meg hőseink egy csapat rohamosztagos markából, AT-ACT kis híján megöli Erso-t, de egy X-Wing éppen jókor jön -, s melyből azt is megtudjuk, hogy Krennic igazgató annyira utálatos figurája a Birodalomnak, hogy nem csak a Lázadók, de maga Darth Vader sem kedveli.

És a legfontosabb, ne felejtsétek: November 28-tól indul a jegyvásárlás! Az elsők már december 14-én este megnézhetik az új Star Wars-filmet.

A Zsivány Egyes rendezője Gareth Edwards, aki olyan filmsztárokkal dolgozott együtt, mint Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen vagy Forest Whitaker. A filmért felelős személyek Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, vezető produceri posztot John Knoll és Jason McGatlin tölti be, míg a film forgatókönyvét Chris Weitz és Tony Gilroy alkotta meg John Knoll és Gary Whitta történetéből.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hazai bemutatója december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.