Wide Screen
Image default
Filmek

Farkas éppen megmenti Laurát az első hivatalos színész képen

Már több fekete-fehér képet is kaptunk a filmből, de még most debütált az Empire magazinnál az első hivatalos színes kép.

A rajongók már nagyon kíváncsiak voltak, hogy mikor kapnak egy hivatalos forrástól származó színes képet James Mangold filmjéből, a Loganből, úgy hogy ragadjuk meg az alkalmat, és köszönjük meg a magazinnak e nagyszerű ajándékot.

Ahogy említettük, több képet is kaptunk már a filmből, de ezek valahogy mindig színek hiányában érkeztek, de mégis remekül adták vissza azt a sötét és kemény hangvételt, amivel a filmben találkozhatunk majd. A most bemutatott képen Farkas (Hugh Jackman), és az ölében lévő Laura, X-23 (Dafne Keane) látható, akinek kezei meg vannak bilincselve, így elképzelhető, hogy Rozsomák éppen  most szabadította ki a fiatal mutánst a gazfickók kezeiből. – Továbbra is hegek borítják Farkas testét, amiről a rendező korábban elmondta, hogy ellentétben a hírekkel, miszerint címszereplőnk elvesztette mutáns gyógyító erejét, itt csak megmaradnak a sebek, ezzel szeretnék tükrözni, hogy milyen kemény harcokon van túl a főhősünk.

Forrás: Empire
Forrás: Empire

A Logan filmet, melyben Hugh Jackmant utoljára láthatjuk Farkas szerepben 2017. március 3-án érkezik a mozikba. A filmben Hugh Jackman mellet még Sienna Novikov, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, és Patrick Stewart színészekkel is találkozhatunk.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Egyszerre lesz vicces és félelmetes az új Predator

Kévés Bence Mihály

Újabb képek, és sztorihírek jelentek meg a Logan-filmhez

Kévés Bence Mihály

Mozgó posztert kapott a The Predator

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább