Főoldal Filmek A Logan rendezője, James Mangold több dolgot is elmondott
Filmek

A Logan rendezője, James Mangold több dolgot is elmondott

Az angol újságnak mesélt a filmről, X-23-ról, a felnőtt besorolásról, és az erőszakról.

665

Az angol újságnak mesélt a filmről, X-23-ról, a felnőtt besorolásról, és az erőszakról.

James Mangold hétvégén az Empire Magazine-nak adott interjút, ahol több fontos dolgot is tisztázott a rendező, miközben mások felett átsiklott. Az előzetes után az Empire arra kérte a Mangold-ot, hogy üljenek le, és képkockáról képkockára elemezzék ki közösen, hogy mit láthatunk éppen. Bár nyilatkozatában semmi meglepő dolgot nem árult el, de egy pár érdekes hírt megerősített azért.

Az első és legfontosabb, hogy a Logan-film az X-Men: Eljövendő múlt napjai után fog játszódni, más szóval azután, mikor Farkas a ’60-as évekbe visszautazott, hogy megmentse a mutánsokat Bryan Singer filmjében.

A másik dolog, amire a rajongók kíváncsiak voltak, hogy vajon Logan elveszti-e gyógyító erejét, vagy mi történik vele, mért maradnak hegek a testén. Kiderült, hogy Logan továbbra is képes gyógyítani magát, csak ezúttal a sebek megmaradnak a testén.

Úgy képzeltük el, hogy még mindig gyógyítja magát, de most hegeket hagy hátra.

– magyarázata Mangold az újságnak, majd folytatta:

Az egyszerű ötlet az volt, hogy a testének kicsivel több pusztítást kéne elszenvednie a múlt harcai miatt, sérüléseket, melyek a múlt konfliktusaira emlékeztetnek.

Egy dolgot viszont maga a rendező sem erősített meg, mégpedig hogy Dafne Keen kit fog játszani a filmben, hogy hívják a mutáns karakterét. Annak ellenére, hogy szinte biztosra vehetjük, hogy X-23 lesz, Mangold nem lőtte le a poént.

Azt hiszem, hagyom, hogy spekulációkba menjetek ezzel kapcsolatban. Szerintem a film arról szól, hogy mennyi lehetséges út van egy családban, kezdve onnan, hogy kitaláljátok, mik vagyunk idáig, legalábbis ebben a korai szakaszban.

Azzal pedig, hogy a film R-besorolást kapott, csak a rajongók kérését szerették volna teljesíteni. A kezdetektől fogva, mikor Farkas a mozikban van, kérés volt, hogy egy véres és erőszakos részt is készítsenek.

Mindent elkövettünk, hogy biztosítsuk azt, amit az emberek elképzeltek ezekben a harcokban, amit látni szeretnének. Az akciójelenetben sok lesz az adrenalin. Megpróbáljuk megcsinálni ezt, nagyon máshogy, nagyon zsigerien.

A Logan filmet, melyben Hugh Jackmant utoljára láthatjuk Farkas szerepben 2017. március 3-án érkezik a mozikba. A filmben Hugh Jackman mellet még Sienna Novikov, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, és Patrick Stewart színészekkel is találkozhatunk.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...