Shazam

Bő három hónappal a Black Adam után mutatják be a Shazam! 2. részt

A Shazam! második rész elkerülhetetlen volt az első rész sikere után, de eddig a Warner Bros. hivatalosan nem erősítette meg a folytatást.

A Shazam! második rész elkerülhetetlen volt az első rész sikere után, de eddig a Warner Bros. hivatalosan nem erősítette meg a folytatást.

Az elmúlt napban a Warner Bros. több készülő alkotás premierét is bejelentette. Tegnap a The Flash és a Mátrix 4. filmekkel nyitotta a sort, ma pedig megerősítést nyert egy másik szuperhősfilm, a Shazam! 2. is, amit szintén 2022-ben mutatnak be a mozikban, egészen pontosan 2022. április 1-én kívánja műsorra tűzni az idei év nagysikerű DC szuperhősének következő kalandját.

Nem véletlen az időzítés, hiszen az idei évben, azaz április 3-án mutatták be az első részt, s világszerte csaknem 365 millió dollárt kasszírozott össze. Többet nem árultak el a folytatásról, de nyilvánvalóan Zachary Levi visszatér majd szuperhősjelmezében, ahogy David F. Sandberg rendező is az első rész sikere után. A forgatókönyvön pedig az első rész társszerzője, Henry Gayden dolgozhat.

Még korai lenne beszélni a Shazam! 2. sztorijáról, de tudva, hogy mindössze három hónappal a Black Adam bemutatója, 2021. december 22-e után mutatják be, s már-már elképzelhetetlennek tűnik, hogy ne lenne átjárás a két film között, s a karakterek ne keresztezzék egymás útját.

A Shazam! 2. bejelentésével együtt egy kevésbé izgalmas másik premiert is kitűztek, a Szezám utca feldolgozást, amit eredetileg 2021. június 4-én mutattak volna be, de a stúdió 2022. január 14-ére tolta el a bemutatót. Valószínűleg a megüresedett helyet egy cím nélküli projekt fogja megörökölni majd.

Total
6
Shares
Previous Article

J.J. Abrams úgy véli, hogy hiba volt Az utolsó Jedik hibáiról úgy beszélni, hogy nem számít

Next Article

Kipróbálható újdonságokat hozott a The Game Awards

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!