Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Warner bejelentette, hogy Keanu Reeves főszereplésével mikor mutatják be a Mátrix 4.-et

A Mátrix 4.-et már korábban bejelentették, most azonban a Warner Bros. azt is megerősítette, hogy mikor láthatjuk Keanu Reeves visszatérését Neoként.

A Mátrix 4.-et már korábban bejelentették, most azonban a Warner Bros. azt is megerősítette, hogy mikor láthatjuk Keanu Reeves visszatérését Neoként.

1999-et írunk, amikor a Wachowski testvérek bemutatják a Mátrix-trilógia első részét, ami úttörőnek számított a filmtörténelemben, hiszen teljesen új megközelítésből filmezték az akciójeleneteket. A siker gyorsan jött, másik két részt is kapott a franchise, főszerepben Keanu Reeves és Carrie Anne-Moss alakításában, nyáron pedig bejelentették a negyedik részt is.

Még nyár végén erősítették meg a korábbi pletykákat, hogy nem rebootot kap a franchise, hanem folytatást, s mindezt úgy, hogy látszólag Neo a Mátrix – Forradalmak végén feláldozta magát, hogy egyszer és mindenkorra megsemmisítse Smith ügynököt, ennek ellenére a készítők megtalálták a módját, hogyan lehetne folytatni a történetet, hiszen Reeves mellett Anna-Moss szerepét is már korábban megerősítették, sőt, Morpheus is visszatér, igaz ő fiatalabb változatban. Többen is úgy gondolják, hogy a szerepet a Creed és a Fekete Párduc-film sztárja, Michael B. Jordan kapja a szerepet, noha ezt még nem jelentették be.

Este azonban a Warner a The Flash-film bemutatója mellett azt is elárulta, hogy mikor tervezik bemutatni a negyedik Mátrix-filmet. A közleményben 2021. május 21-ei bemutatóról olvashatunk, a folytatás forgatókönyvén Aleksandar Hemon és David Mitchel dolgozik, miközben Lana Wachowski és Grant Hill közösen produceri teendőket is ellátnak.

Mátrix

Még több a témában...

A Mátrix 4 sztárjai visszatértek a forgatás helyszínére

Vigh Martin

A Warner Bros. eltolta a Mátrix 4., a Godzilla vs. Kong és a Tom és Jerry bemutatóját is

Kévés Bence Mihály

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves elárulták, hogy miért mondtak igent a Mátrix 4-re

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat