Mátrix

A Warner bejelentette, hogy Keanu Reeves főszereplésével mikor mutatják be a Mátrix 4.-et

A Mátrix 4.-et már korábban bejelentették, most azonban a Warner Bros. azt is megerősítette, hogy mikor láthatjuk Keanu Reeves visszatérését Neoként.

A Mátrix 4.-et már korábban bejelentették, most azonban a Warner Bros. azt is megerősítette, hogy mikor láthatjuk Keanu Reeves visszatérését Neoként.

1999-et írunk, amikor a Wachowski testvérek bemutatják a Mátrix-trilógia első részét, ami úttörőnek számított a filmtörténelemben, hiszen teljesen új megközelítésből filmezték az akciójeleneteket. A siker gyorsan jött, másik két részt is kapott a franchise, főszerepben Keanu Reeves és Carrie Anne-Moss alakításában, nyáron pedig bejelentették a negyedik részt is.

Még nyár végén erősítették meg a korábbi pletykákat, hogy nem rebootot kap a franchise, hanem folytatást, s mindezt úgy, hogy látszólag Neo a Mátrix – Forradalmak végén feláldozta magát, hogy egyszer és mindenkorra megsemmisítse Smith ügynököt, ennek ellenére a készítők megtalálták a módját, hogyan lehetne folytatni a történetet, hiszen Reeves mellett Anna-Moss szerepét is már korábban megerősítették, sőt, Morpheus is visszatér, igaz ő fiatalabb változatban. Többen is úgy gondolják, hogy a szerepet a Creed és a Fekete Párduc-film sztárja, Michael B. Jordan kapja a szerepet, noha ezt még nem jelentették be.

Este azonban a Warner a The Flash-film bemutatója mellett azt is elárulta, hogy mikor tervezik bemutatni a negyedik Mátrix-filmet. A közleményben 2021. május 21-ei bemutatóról olvashatunk, a folytatás forgatókönyvén Aleksandar Hemon és David Mitchel dolgozik, miközben Lana Wachowski és Grant Hill közösen produceri teendőket is ellátnak.

Mátrix
Total
9
Shares
Previous Article
Flash

Végre bemutatót kapott a The Flash-mozi!

Next Article
Jumanji: A következő szint

KRITIKA: Jumanji: A következő szint

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!