Wide Screen
Image default
Filmek

Kiderült, hogy mikor és milyen címen kezdik a Mátrix 4. forgatását

Egy nyalánkságról kapta a munkacímét a Mátrix franchise negyedik része, amit várhatóan hamarosan forgatni kezdenek.

A Warner Bros. stúdió még múlt hónapban jelentette be a Mátrix 4. részét, amiben természetesen visszatérnek a trilógia főszereplői, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, előbbi Neo, míg utóbbi Trinity szerepében. A főszereplőkön kívül a franchise egyik alapító embere, Lana Wachowski is visszatér rendezőként, testvéréről nem tudni, hogy milyen szerepet vállal a folytatásban, az sincs kizárva, hogy a Wachowski rendezők külön utakon folytatják.

A Production Weekly értesülései szerint a Mátrix 4. a Project Ice Cream munkacímen fut majd, s ha minden jól megy, akkor már 2020 februárjában beindítják a kamerákat. A jelenetek túlnyomó többségét pedig Amerika egyik legszebb városában, Chicagóban fogják rögzíteni.

Kissé félreértelmezhető volt Neo sorsa az eredeti Mátrix-trilógia végén, miután Hugo Weaving Smith ügynökével folytatott hosszú csatározása után Neo engedte, hogy megfertőzze Smith. Közvetlenül ezután a Mátrix alkotóinak energiahullámja hatolt keresztül Neo testén, aminek következtében Smith ügynök valamennyi klónjával elpusztult. Nem volt világos, hogy Keanu Reeves karaktere túlélte-e a megpróbáltatást, bár a folytatásból kiindulva erre tudunk gondolni.

Lana Wachowski nemcsak a rendezői teendőket vállalta el, hanem David Mitchel és Aleksander Hemon írókkal közösen dolgozzák ki a sztorit is. A stúdió eddig még nem közölte, hogy mikor szeretnék bemutatni a negyedik részt, de szemfülesek felfigyeltek az IMDb oldalán egy 2022 dátumra a film neve mellett – nem szabad elfelejteni, hogy az oldalt bárki szerkesztheti.

Mátrix

Még több a témában...

Mikor folytatódik a The Batman, a Jurassic World 3., a Shang-Chi és más filmek forgatása?

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. nem állítja le a The Batman és a Mátrix 4. forgatását

Kévés Bence Mihály

Neo és Trinity ezúttal őrült száguldozásba kezdett a Mátrix 4. forgatásán

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat