Mátrix

Kiderült, hogy mikor és milyen címen kezdik a Mátrix 4. forgatását

Egy nyalánkságról kapta a munkacímét a Mátrix franchise negyedik része, amit várhatóan hamarosan forgatni kezdenek.

Egy nyalánkságról kapta a munkacímét a Mátrix franchise negyedik része, amit várhatóan hamarosan forgatni kezdenek.

A Warner Bros. stúdió még múlt hónapban jelentette be a Mátrix 4. részét, amiben természetesen visszatérnek a trilógia főszereplői, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, előbbi Neo, míg utóbbi Trinity szerepében. A főszereplőkön kívül a franchise egyik alapító embere, Lana Wachowski is visszatér rendezőként, testvéréről nem tudni, hogy milyen szerepet vállal a folytatásban, az sincs kizárva, hogy a Wachowski rendezők külön utakon folytatják. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Production Weekly értesülései szerint a Mátrix 4. a Project Ice Cream munkacímen fut majd, s ha minden jól megy, akkor már 2020 februárjában beindítják a kamerákat. A jelenetek túlnyomó többségét pedig Amerika egyik legszebb városában, Chicagóban fogják rögzíteni.

Kissé félreértelmezhető volt Neo sorsa az eredeti Mátrix-trilógia végén, miután Hugo Weaving Smith ügynökével folytatott hosszú csatározása után Neo engedte, hogy megfertőzze Smith. Közvetlenül ezután a Mátrix alkotóinak energiahullámja hatolt keresztül Neo testén, aminek következtében Smith ügynök valamennyi klónjával elpusztult. Nem volt világos, hogy Keanu Reeves karaktere túlélte-e a megpróbáltatást, bár a folytatásból kiindulva erre tudunk gondolni.

Lana Wachowski nemcsak a rendezői teendőket vállalta el, hanem David Mitchel és Aleksander Hemon írókkal közösen dolgozzák ki a sztorit is. A stúdió eddig még nem közölte, hogy mikor szeretnék bemutatni a negyedik részt, de szemfülesek felfigyeltek az IMDb oldalán egy 2022 dátumra a film neve mellett – nem szabad elfelejteni, hogy az oldalt bárki szerkesztheti.

Mátrix

Total
20
Shares
Previous Article
Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukásá

KRITIKA: Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Hamarosan érkezik a Star Wars: Skywalker kora legújabb kedvcsinálója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!