Főoldal Filmek Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss főszereplésében készül a Mátrix 4.
FilmekBREAKING

Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss főszereplésében készül a Mátrix 4.

Már nem pusztán pletyka, hivatalosan is bejelentették a Mátrix 4. részét, méghozzá Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss visszatér a következő filmben.

627
Mátrix
Forrás: Warner Bros.

Már nem pusztán pletyka, hivatalosan is bejelentették a Mátrix 4. részét, méghozzá Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss visszatér a következő filmben.

A Wachowskis testvérek 1999-ben bemutatott Mátrix-trilógia első része úttörőnek számított a filmkészítésben, korábban nem látott technológiákat használtak a forgatáson, a nézők pedig rögtön megszerették Neo és Trinity párost. Most azonban két évtizeddel később, Keanu Reeves és Carrie Anne-Moss újra belépnek a virtuális valóságba, ugyanis aláírtak a Mátrix negyedik részére, de Lana Wachowski is visszatér társíró és rendező szerepében – tudta meg a Variety.

A Mátrix 4. elkészítését a Warner Bros. stúdió és a Village Roadshow Pictures közösen fogják finanszírozni. Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures Group elnöke a következőket mondta a bejelentésnél:

Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, minthogy Lanával újra beléphetünk „A Mátrixba”. Lana egy valódi látnok – egyedülálló és eredeti filmrendező – és nagyon örülünk, hogy ő írja, rendezi, valamint felügyeli a Mátrix univerzum új fejezetét.

A bejelentés egyik szépséghibája, hogy a Wachowski testvérek közül csak Lanát említette Emmerich a bejelentésnél, a kérdés már csak az, hogy hol marad Lilly. Nos, Lana a következőt mondta:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Lana Wachowski”]20 évvel ezelőtt Lillyvel közösen rengeteg ötletet körbejártunk a valóságunkról, amelyek ma még inkább relevánsabbak. Boldog vagyok, hogy ezek a karakterek visszatértek az életembe és hálás vagyok az új lehetőségre, hogy ismét együtt dolgozhatok az én nagyszerű barátommal.[/penci_blockquote]

A negyedik rész forgatókönyvét egyébként Aleksandar Hemon és David Mitchel szerzik, miközben Lana Wachowski és Grant Hill közösen produceri teendőket is ellátnak, s ha minden jól megy, akkor már 2020 elején forog a film.

Mátrix

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.