Mátrix

Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss főszereplésében készül a Mátrix 4.

Már nem pusztán pletyka, hivatalosan is bejelentették a Mátrix 4. részét, méghozzá Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss visszatér a következő filmben.

Már nem pusztán pletyka, hivatalosan is bejelentették a Mátrix 4. részét, méghozzá Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss visszatér a következő filmben.

A Wachowskis testvérek 1999-ben bemutatott Mátrix-trilógia első része úttörőnek számított a filmkészítésben, korábban nem látott technológiákat használtak a forgatáson, a nézők pedig rögtön megszerették Neo és Trinity párost. Most azonban két évtizeddel később, Keanu Reeves és Carrie Anne-Moss újra belépnek a virtuális valóságba, ugyanis aláírtak a Mátrix negyedik részére, de Lana Wachowski is visszatér társíró és rendező szerepében – tudta meg a Variety.

A Mátrix 4. elkészítését a Warner Bros. stúdió és a Village Roadshow Pictures közösen fogják finanszírozni. Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures Group elnöke a következőket mondta a bejelentésnél:

Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, minthogy Lanával újra beléphetünk „A Mátrixba”. Lana egy valódi látnok – egyedülálló és eredeti filmrendező – és nagyon örülünk, hogy ő írja, rendezi, valamint felügyeli a Mátrix univerzum új fejezetét.

A bejelentés egyik szépséghibája, hogy a Wachowski testvérek közül csak Lanát említette Emmerich a bejelentésnél, a kérdés már csak az, hogy hol marad Lilly. Nos, Lana a következőt mondta: [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Lana Wachowski”]20 évvel ezelőtt Lillyvel közösen rengeteg ötletet körbejártunk a valóságunkról, amelyek ma még inkább relevánsabbak. Boldog vagyok, hogy ezek a karakterek visszatértek az életembe és hálás vagyok az új lehetőségre, hogy ismét együtt dolgozhatok az én nagyszerű barátommal.[/penci_blockquote]

A negyedik rész forgatókönyvét egyébként Aleksandar Hemon és David Mitchel szerzik, miközben Lana Wachowski és Grant Hill közösen produceri teendőket is ellátnak, s ha minden jól megy, akkor már 2020 elején forog a film.

Mátrix

Total
34
Shares
Previous Article
Pókember

Pókember elhagyja a Marvel Moziverzumot miután a Marvel Studios és a Sony nem tudott megállapodni a pénzről

Next Article
Rambo V - Utolsó vér

Sylvester Stallone bekeményített a Rambo V – Utolsó vér legújabb előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!