Doctor Strange

Benedict Cumberbatch rögtönözte Doctor Strange kulcsfontosságú jelenetét a Végjátékban

Azt az egy bizonyos jelenetet rögtönözte a színész a Végjátékban.

Bár az előzményhez képest Doctor Strange nagyon kis szerepet kapott a grandiózus Bosszúállók: Végjátékban, még így is fontos szerepet kapott a fináléban, és mint legutóbb kiderült egy bejegyzésből, a karakter egyik jelenetét rögtönözte a színész. Mindezt Scott Derrickson, a Doctor Strange rendezője árulta el követőinek.

A Bosszúállók: Végtelen háborúban a Titkos tanok mestere 14 000 605 lehetséges kimenetelt jósolt meg a Bosszúállók és Thanos csatájáról, és ebből csak egy végződhetett úgy, amiben Thanost legyőzik. Nyilvánvalóan ezt a bizonyos egy jövőt filmesítették meg a Végjátékban is. Erre utalt Doctor Strange is, mikor ujját felemelte, és bólintott Vasembernek a fináléban, hogy ez az egyetlen esélyük, hogy véget vessenek Thanos és serege harácsolásának.

Scott Derrickson Twitteren árulta el, hogy igazából Benedict Cumberbatch elmesélte neki, hogy a pillanat valójában egy rögtönzés volt, ott a helyszínen találta ki.

Sokian úgy gondolják, hogy Dr. Stephen Strange bűnös azért, ami történt Vasemberrel a filmben, és ez szerepet fog játszani a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban is, különösen annak fényében, hogy lényegében ő mutatott irányt Vasembernek, hogy ne álljon le, hozza meg a végső áldozatot Thanos ellen, nincs más módja, hogy megállítsák az Őrült Titánt egyszer és mindenkorra.

Derrickson utólag lemondott a második rész megfilmesítéséről kreatív okokra hivatkozva, ám producerként még erősíti a Marvelt. Helyét Sam Raimi, a Pókember-trilógia rendezője tölti be. Cumberbatch elmondása szerint hamarosan kezdik a forgatást is, de még most ősszel elcsattan a csapó, de még előtte beugrik a Pókember 3. forgatására.

Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatójára 2022. március 25-én kerül sor.

Total
2
Shares
Previous Article

Prowler is feltűnik a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales-ben

Next Article
Shuri

Letitia Wright úgy gondolja, hogy csak idő kérdése, hogy mikor lesz egy női főszereplős Bosszúállók-film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!