x
Close


Közelgő események

Filmek

FRISSÍTVE! Az Empira Magazin címlapján a Zsivány Egyes csapata

Nagy totálos képen tűnik fel Jyn Erso, és az ő Lázadó csapata a Zsivány Egyes filmből.

FRISSÍTVE! Az Empira Magazin címlapján a Zsivány Egyes csapata
  • Publishedaugusztus 20, 2016

Nagytotálos képen tűnt fel Jyn Erso, és az ő Lázadó csapata a Zsivány Egyes filmből.

Múlt hét közepén, az olimpiai hét során mutatta be a LucasFilm a következő, második előzetest a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmhez. A filmet majd csak december 15-én fogják bemutatni, és ez még nagyon-nagyon messze van, ám addig garantáltan fogunk még kapni jeleneteket a filmből, és képekkel is szét fogják robbantani az internetes rajongói oldalakat a film marketingesei. Röviden és tömören: nem maradunk Star Wars hírek nélkül a következő négy hónapban sem – pont ezt tette most az angol magazin.

Tegnap jelent meg az Emipire Magazin következő száma, melynek címlapján a Rogue One csapata látható, a Lázadó Szövetség tagjai tűnnek fel. A EM borítóján a már említett Jyn Erso (Felicity Jones), Bodhi Rook (Riz Ahmed), Cassian Andor (Diego Luna), Baze Malbus (Wiang Jen), Chirrut Imwe (Donnie Yen) és K-2SO droid látható.

Forrás: Empire Magazin
Forrás: Empire Magazin

Újabb címlapot mutatott be az újság, ezúttal a félelmetes Birodalom vezetőt, Krennic igazgatót állítják középpontba, és a rettegett testőrségét, a Death Troopereket (Halál osztagosok). Előbbiről továbbra sem tudunk sokat, hogy mi lesz pontosan a feladata, de a Halál osztagosokról már felröppentek olyan hírek, hogy talán ők fogják előkészíteni azokat a kyber-kristályokat, amik a Halálcsillagot is működtetik – a jedik fénykardja is ebből a kristályból készül.

Forrás: Empire Magazin
Forrás: Empire Magazin
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.