Befejezték a Farkas 3 forgatását Új-Mexikóban

Hugh Jackman köszönte meg mindenkinek a kemény munkát Új-Mexikóban.

Hugh Jackman köszönte meg mindenkinek a kemény munkát Új-Mexikóban.

Még májusban jelentette be a 20th Century Fox, hogy elkezdték felvenni a Farkas harmadik részét, melyről köztudott, hogy ez lesz Hugh Jackman utolsó filmje, melyben Farkas karakterét alakítja a vásznon. A Deadpool sikere után úgy döntött a Fox, hogy ez is R-besorolású kategóriában készítik majd el. A filmről továbbra is nagyon keveset tudunk, mindössze néhány fotó látott napvilágot a főszereplőről, még mikor New Orleans-ban tartózkodtak, és azután költöztek csak át Új-Mexikóba.

A színész közösségi oldalára, a Twitter-re posztolt egy képet, amint a távoli messzibe mereng, és a kép alá csak annyit írt, hogy köszönöm Új-Mexikó. Konkrétan nem írta le, hogy befejezték volna a munkát, de mi más értelme lenne ennek a két szónak, ha nem az, hogy befejezték a forgatást.

Nem sokkal később az On Location Vacations-on már hivatalosan is leírták, hogy valóban befejezték a munkát, s a főszereplő már haza is utazott hőn szeretett szülőhazájába, Ausztráliába. Most már, hogy elkészültek, reméljük, hogy a Fox is több részletet fog megosztani a jövő tavasszal mozikba kerülő utolsó Farkas filmről, kezdve a film végső címével.

Találgatások szerint az Old Man Logan képregényt fogják most vászonra vinni, ami picit másabb lesz, mint a korábbi Wolverine-filmek – már csak azért is, mert véres és felnőtt képregényfilmet láthatnak majd a mozikba ellátogatók. A premier 2017. március 3-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Íme a Mestergyilkos: Feltámadás film legújabb előzetese

Next Article

FRISSÍTVE! Az Empira Magazin címlapján a Zsivány Egyes csapata

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!