x
Close


Közelgő események

Filmek

Az Őrzők is szerepelni fognak az Avengers: Infinity War-ban

Vin Diesel erősítette meg, hogy Groot és a kis csapata a következő Bosszúállók-filmben is feltűnik majd.

Az Őrzők is szerepelni fognak az Avengers: Infinity War-ban
  • Publishedaugusztus 20, 2016

Vin Diesel erősítette meg, hogy Groot és a kis csapata a következő Bosszúállók-filmben is feltűnik majd.

A Marvel harmadik fázisa tele van izgalmasabbnál izgalmasabb filmekkel, köztük olyan részekkel is, amikkel még nem találkozhattunk mozik műsorán, például az ősszel érkező Doctor Strange. Az egyik olyan folytatás, amit szinte mindenki vár az A galaxis őrzői 2. Sokan odáig lennének azért, ha a közkedvelt Őrzők a Végtelen háborúban is szerepet kapnának. Ha hihetünk most Vin Diesel-nek, akkor nem kell tovább töprengenünk ezen, mert szerinte egészen biztos, hogy ez meg fog történni.

Egy Facebook-os live streamben (élő adás) tért ki a következő projektekre, és itt említette meg a Végtelen háborút is. A világ legnagyobb rajongói táborával – 100 milliónál is többen követik – rendelkező színész elárulta, hogy kizártnak tartja, hogy az Őrzők ne kapjanak szerepet az Infinity War-ban.

Jövőre érkezik A galaxis őrzői 2, és ez az egész koncepció onnan indult, mikor feltettétek a kérdést: Mikor fogtok szerepelni egy Marvel-filmben? Emlékeztek még az első képre, mikor találkoztunk a Marvel-lel, na és tudjátok, ott álltam egy bosszúállós dologgal a háttérben. Az egy régi Bosszúállók másolat volt közvetlen mögöttem a képen. Ha visszapörgettek a Facebook-oldalamon, akkor megtalálhatjátok azt a képet. Milyen szürreális, hogy kép valóra fog válni, mert az Őrzők benne lesznek a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Hihetetlenül izgalmas! Hihetetlenül izgalmas, és ezt most mindenki más előtt tudtátok meg.

Mi most megkerestük ezt a képet, és láss csodát, igaza volt a sztárnak. Kezd kibontakozni az 67 fős szuperhős alakulat, mert egyre több nevet húznak elő a varázskalapból. A filmet már év végén elkezdik forgatni, de csak 2018. tavaszán mutatják be. A történetben a Bosszúállók az univerzum egyik legfélelmetesebb ellenségével, Thanos-szal, néznek majd farkasszemet, aki azért jött el a Földre, hogy elpusztítsa azt, a Bosszúállókkal együtt.

Az említett kép:

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.