Az első hivatalos kép a Terminátor 6-ról

A Paramount Pictures stúdió bemutatta Tim Miller és James Cameron páros Terminátor 6. első hivatalos fotóját.

A Paramount Pictures stúdió bemutatta Tim Miller és James Cameron páros Terminátor 6. első hivatalos fotóját.

A forgatást még múlt hónapban kezdték meg, azóta a stáb átköltözött Magyarországra, ahol több jelenetet előbb Komáromban forgattak le, de megfordultak már Fóton is, ahol búvárokkal készültek közös filmezére, a héten pedig az Origo Studios falai között folytatják a munkát már Arnold Schwarzenegger társaságában. A színész hétfőn landolt Ferihegyen, de első útja nem a forgatás helyszínére vezetett, hanem egy 13. kerületi edzőterembe. Erre a színész is posztolt közösségi oldalán:

Most azonban a stúdió bemutatta az első hivatalos fotót az egyelőre csak Terminátor 6. néven futó folytatáshoz, amiről mint kiderült, a Terminátor 2. – Az ítélet napja után készült összes folytatást eltöröl, és a második rész után vesszük fel a fonalat az eredeti Sarah Connor társaságában. Az új rész – ami egy trilógia első felvonása lesz – főszereplője ennek ellenére már nem Sarah Connor lesz, hanem Mackenzie Davis, akinek karakteréről nem sokat tudunk. Natalia Reyes szerepéről szintén nem árultak el semmit, de világos, hogy a folytatásban a nők kapják a főszerepet. Természetesen Schwarzenegger mi másként is térhetne vissza, mint a T-800-as biomechanikus vázban. De mellettük szerepet kap még Diego Boneta és Gabriel Luna is, akik várhatóan az új Terminátorokat játsszák a filmben.

Tim Millernek ez lesz az első alkotása miután távozott a Deadpool második részének éléről, és James Cameron producerrel közösen belevágott az egyelőre név nélkül szereplő Terminátor 6. rész forgatásába. A páros egy írói szobát állított fel a filmhez, melynek olyan jeles tagjai vannak, mint David Goyer, Charles Eglee, Josh Friedman és Justin Rhodes, azonban azt nem tudni, milyen gond adódott a forgatókönyvvel, hiszen később Billy Rayt azért kérték fel, hogy átírja a forgatókönyvet, ami végül a bemutató csúsztatását is eredményezte részben. Pedig a feladat adott volt az íróknak, olyan szkriptet kell gyártani az új részhez, ami a Terminátor 2 – Az ítélet napja után figyelmen kívül hagy minden részt, és méltó folytatása lesz a második résznek.

Az új részben Linda Hamilton mellett visszatér a franchise vezető karaktere, Arnold Schwarzenegger, de a Szárnyas fejvadász 2049 film és CTRL nélkül sorozat sztárjának, Mackenzie Davisnek ez lesz bemutatkozó része, aki a hírek szerint az új trilógia vezető női karakterét alakítja a vásznon.

A Terminátor 6. bemutatója eredetileg jövő nyáron lett volna, azonban a stúdió a forgatás késése miatt eltolta a bemutatót 2019. november 22-ére.

Total
1
Shares
Previous Article

Jake Gyllenhaal a Spider-Man: Far From Home forgatás közelében van

Next Article

Már forog a Star Wars: Episode IX, és rögtön kaptunk egy képet Finnről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!