Wide Screen
Image default
Filmek

Linda Hamilton újra feltűnt a Terminátor 6 forgatásán

Linda Hamilton már újra akcióban a Terminátor 6 forgatásán.

A múltkori kép után Linda Hamilton visszatért Sarah Connor szerepében Tim Miller rendező következő filmjében, ami a Terminátor 2. – Az ítélet napja folytatása lesz. A képet a The Terminator Fans osztotta meg a színésznőről, aki alaposan átalakul az új részre, szőke hajjal és golyóálló mellényben jelent meg a spanyolországi helyszínen. De a stáb hamarosan Magyarországra is ellátogat.

Linda Hamilton mellett Arnold Schwarzenegger is visszatér James Cameron kezei által készülő új részben, ami Az ítélet napja után minden folytatást eltöröl, és ott folytatódik a franchise, ahol abbahagyták a ’90-es években. A készítők azt ígérik, hogy a folytatásban egy új női főszereplőt köszöntünk, de hogy ki lesz ez az új karakter, azt egyelőre homály fedi. A stáblistán olyan színészek szerepelnek eddig, mint Mackenzie Davis, Diego Boneta, Natalia Reyes és Gabriel Luna, de ki tudja még, hogy kik tűnnek fel az új részben.

A Terminátor 6 bemutatója 2019. november 22-én lesz az USA-ban.

Még több a témában...

[SDCC2019] James Cameron megerősítette Edward Furlong, azaz John Connor visszatérését

Kévés Bence Mihály

A Terminátor: Sötét végzet nemzetközi poszterén végre Arnold Schwarzenegger is akcióba lendül

Kévés Bence Mihály

Így fest Linda Hamilton a Terminator 6. forgatása előtt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább