Wide Screen
Image default
Filmek

Így fest Linda Hamilton a Terminator 6. forgatása előtt

Linda Hamilton, azaz a Terminátor franchise Sarah Conorja megosztotta első kulisszák mögötti képet.

James Cameron producer és Tim Miller rendező stábja lassan összeáll, amelyben a 61 éves színésznő, Linda Hamilton is ott lesz, mint Sarah Connor Arnold Schwarzenegger mellett a hatodik Terminator-filmben. A most közzétett kép tanúsága szerint a rendező már hetek óta Madridban tartózkodik, ahol Miller bele is vágott a rebootba, vagy folytatásba – igazából mi sem tudjuk, hogy minek nevezzük a Terminator 6. néven bejelentett filmet. A spanyol városban egy szerencsés rajongónak sikerült közös képet készíteni a sztárral.

Az új Terminátor-film szó szerint eltöröl mindent, amit a Terminátor 2. – Az ítélet napja után készítettek, tehát ott folytatódik a történet, ahol James Cameron befejezte azt 1991-ben. A stúdió 2019. november 22-ére módosította a bemutatót, melynek forgatása során még Magyarországra is ellátogatnak.

Még több a témában...

Eltolták a Hang nélkül folytatás és a Top Gun 2. bemutatóit

Kévés Bence Mihály

[SDCC2019] James Cameron megerősítette Edward Furlong, azaz John Connor visszatérését

Kévés Bence Mihály

Hivatalos: John Wick rendezője, David Leitch került a Deadpool székébe

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább