Wide Screen
Image default
Sorozatok

Az első hivatalos fotók a Trónok harca utolsó évadából

A sárkányok anyja, Havas Jon és a fontos szereplők mind láthatók a Trónok harca 8. évad első hivatalos fotóin.

A sárkányok anyja, Havas Jon és a fontos szereplők mind láthatók a Trónok harca 8. évad első hivatalos fotóin.

A tél megérkezett. A rajongók már tűkön ülve várják a tavaszt, hogy az HBO bemutassa a Trónok harca kultsorozat utolsó évadának első részét, amiből most nem kevesebb, mint 15 darab képet mutattak be. A képeket még azok is megnézhetik, akik szeretnék spoilermentesen kivárni az áprilisi premiert, éppen ezért csak a legfőbb szereplők kaptak egy-egy képkockát.

Havas Jon (Kit Harington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner), Bran Stark (Isaac Hempstead Wright), Cersei Lannister (Lena Headey), Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau), Samwell Tarly (John Bradley), Varys (Conleth Hill), Davos Seaworth (Liam Cunningham), valamint Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) a nagy felbontású képeken:

Áprilisban kiderül, hogy ki nyeri a végső csatát, kié lesz a legendás trón, és hogy a falon átjutott Mások az Éjkirály vezetésével mire viszik Westerosban, a szeretett hősök közül ki éli túl a végső csatát. Drámában és fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, azonban ahogy Sophie Turner is fogalmazott, nem biztos, hogy minden rajongó tetszését el fogja nyerni a következő évad. De hogy mit értettek ez alatt, és mely szeretett karaktertől veszünk búcsút az utolsó részekben, arra csak jövő tavasszal kapunk választ, amikor az HBO bemutatja a Trónok harca 8. évadát, de szerencsére utána sem szenvedünk hiányt a sorozatból, hiszen ha a mainstream ág befejeződött, spin-offok még készülnek belőle.

A Trónok harca 8. évad bemutatója április 14-én lesz az HBO csatornán.

Még több a témában...

KRITIKA: Romlott oktatás

Vigh Martin

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

Vigh Martin

Kaitlyn Dever máris bejelentkezett a The Last of Us-sorozat főszerepére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat