Wide Screen
Image default
Sorozatok

Sophie Turner szerint a Trónok harca fináléjával nem mindenki ért majd egyet

Jövőre érkezik a Trónok harca utolsó évada, amiről most Sophie Turner osztott meg érdekes információt. Nem minden rajongóknak fog tetszeni a finálé.

Jövőre érkezik a Trónok harca kultsorozat utolsó, nyolcadik évada, amiről Sophie Turner osztott meg igen érdekes információt az amerikai IGN lapnak. A színésznő elmondása szerint a sorozat fináléja nem mindenkinek nyeri majd el tetszését, megosztó lesz a rajongók között. Ami valljuk be, nem meglepő, hiszen az évek alatt akkora táborra tett szert a sorozat, hogy lehetetlenség megfelelni mindenkinek.

Sok könnycsepp várható. Tudjátok, színészként nagyon elégedett vagyok a sorozat befejezésével, mindenkinek a történet lezárásával. De ki tudja, hogy ez elég lesz-e a rajongóknak. Szerintem sok rajongó csalódott lesz, és lesznek olyan rajongók is, akik odáig lesznek a befejezésért. Nagyon érdekes lesz látni a rajongók reakcióit, de számomra szívszaggató volt a forgatókönyv utolsó lapjára érnem, ahol csak annyi állt: „Vége a Trónok harcának”. Nagyon érzelmes pillanat volt.

Tavaly ott hagytuk félbe a sorozatot, hogy Daenerys (Emilia Clarke) a sárkányok anyja és hatalmas serege Westeros felé vette az irányt, ahol időközben Cersei (Lena Headey) átvette a vastrónt, királynővé koronázták miután fia öngyilkos lett. Az Éjkirály (Vladimir Furdik) hatalmas élőhalott seregével megindult délnek, a harc az élők és a holtak között már elkerülhetetlen. A Hét Királyság legnagyobb harcára készül a Mások ellen.

A napokban az is kiderült, hogy a sorozat vezető producerei, David Benioff és D.B. Weiss az ötödik évaddal szerették volna befejezni a sorozatot, azonban George R.R. Margin író meggyőzte őket, hogy még készítsenek további részeket. Végül az lett belőle, hogy nyolc évad után megállnak, miközben Martin elmondása szerint akár 13 évad is benne lenne a történetben. Szomorkodni így sincs okunk, nem maradunk Trónok harca nélkül a következő években sem, hiszen az HBO öt előzménysorozatot készít, melyek között lesz olyan, ami 1000 évvel, de olyan is akad, ami 5000 évvel játszódik korábban a Trónok harca eseményeinél.

A Trónok harca 6 részes 8. évada valamikor 2019-ben kerül képernyőre az HBO csatornán.

Még több a témában...

Ördögi jó móka volt a kétnapos PlayIT a Hungexpón!

Plesovszki Nándor

A Trónok harca készítői készítik az első Star Wars-filmet a Skywalker kora után

Kévés Bence Mihály

A Han Solo-filmben kapunk egy vadonatúj Millennium Falcont

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább