Wide Screen
Image default
Sorozatok

George R.R. Martin szerint 13 évadot is elbírna a Trónok harca

Jövőre érkezik a Trónok harca 8. és egyben utolsó évada, de George R.R. Martin szerint ennél több van a sorozatban.

Jövőre érkezik a Trónok harca 8. és egyben utolsó évada, de George R.R. Martin szerint ennél több van a sorozatban.

Ugyan még egy teljes évad hátra van a világsikerű Trónok harca című sorozatból, sőt, azután sem maradunk a franchise nélkül, hiszen már bejelentett spin-offok, előzménysorozatok készülnek a kultusz sorozathoz, azonban a történet írója érdekes gondolatokat osztott meg a nagyvilággal most. A Varietynek George R.R. Martin arról beszélt, hogy szerinte a sorozat akár 13 évadot is megélhetne, de ezzel David Benioff és D.B. Weiss készítők, az úgynevezett showrunnerek nem értenek egyet, szerintük nincs ennyi a sorozatban, legalábbis nem szabad addig elhúzni a történetet.

David és Dan mindig azt mondták, hogy 5 évad van benne, végül belementek a hetedik évadba. Rávettük őket egy nyolcadik évadra is, de többet már nem vállaltak. Volt egy időszak – úgy öt évvel ezelőtt -, amikor hét évadról beszéltek és próbáltam rávenni őket 10 évadra is, de ők nyerték a vitát, így megállunk a nyolcadiknál. Ők azok, akiknek tényleg sok munkájuk van benne.

A sorozat rajongóinak nincs okuk a sírásra, hiszen ahogy mondtuk, több előzménysorozat is készülőben van, amire maga az író is kitért a szomorú nyilatkozatban:

Öt másik sorozatom van, öt előzménysorozat van tervezés alatt, amelyek más időszakokat mesélnek el Westeros múltjáról. Ezek között némelyik 1000 évvel játszódik korábban a Trónok harcánál, de akad olyan is, ami 5000 évvel előzi meg a világsikerű sorozatot.

Az interjú végén kitértek arra is, mekkora munkát jelentett az eddig elkészült hét évad, és hogy tisztában vannak azzal is, hogy nem lehet örökké megtartani a színészeket, még ha a Trónok harcáról is van szó, előbb vagy utóbb szeretnék kipróbálni magukat más sorozatokban, filmekben is, nem ebben a világban szeretnének örökké játszani. A sorozat utolsó évada 2019 tavaszán tér vissza a képernyőkre.

Még több a témában...

Elhunyt a Trónok harca rémfarkasa

Vigh Martin

Briliáns Trónok harca-utalásra lettek figyelmesek a rajongók a Westworld legutóbbi részében

Vigh Martin

George R. R. Martin hasznosan tölti a karantént, gőzerővel írja a Trónok harca folytatását

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat