Éjkirály

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Trónok harca utolsó évada

Az HBO végre elárulta, hogy rajongóknak meddig kell várniuk a Trónok harca utolsó évadára.

Az HBO végre elárulta, hogy rajongóknak meddig kell várniuk a Trónok harca utolsó évadára.

Sok rajongónak görcsbe szorult a szíve, amikor a stúdió bejelentette, hogy 2018-ban nem érkezik Trónok harca évad, és a befejező 8. évadot csak 2019-ben láthatják, de azt az HBO már nem árulta, el, hogy mikor lesz a premier. Délután folyamán az HBO bejelentette, hogy egészen 2019. áprilisáig kell várni, ugyanis akkor érkezik az utolsó évad első epizódja a kábelcsatornára.

Az elnyújtott forgatást a készítők azzal indokolták, hogy szeretnék a lehető legjobb minőségben lezárni a kult-sorozatot. Maguk a színészek is úgy fogalmaztak az elmúlt időben, hogy meglepő volt számukra, hogy az első évadokhoz képest (ahol még egy nap alatt leforgattak egy részt) az utolsó részeket több napon forgatták, csakhogy a lehető legtöbbet kihozzák az adott jelenetekből.

Miden bizonnyal nemcsak a legjobb évadot, de a legdrámaibb utolsó részeket kapjuk jövőre, hiszen 7 évadon keresztül felvezetett Tél végre átjutott a Falon, így most az Éjkirály célkeresztbe vette Westerost, s bizony senkinek sem fog kegyelmezni. Hogy ennek milyen végkifejlete lesz, mely szeretett karakterek esnek el a végső csatában, nem tudni, de a készítők ezzel kapcsolatban úgy fogalmaztak, hogy nem minden rajongó lesz elégedett a befejezéssel.

Total
85
Shares
Previous Article

Így élte túl Thanos a Titán pusztulását

Next Article

KRITIKA: Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!