x
Close


Közelgő események

Filmek

Az eddigi legjobb képet kaptuk Celestials Nezaar, Hargen és Jemiah Örökkévalókról

Egy új promóciós kép mutatja meg az Örökkévalókat.

Az eddigi legjobb képet kaptuk Celestials Nezaar, Hargen és Jemiah Örökkévalókról
  • PublishedApril 25, 2021

Noha több forgatási és promóciós képet is kaptunk a Marvel Moziverzum következő nagy kozmikus utazásából, ám a Marvel Studios hivatalosan még nem sokat mutatott ebből a kalandból. Két éve a D23 Expón láttuk a karakterek jelmezeit, majd kiszivárgott képeken a főgonoszt is leleplezték, de ilyen jó képeket még nem láttunk ezekről az „istenekről”.

Nagy várakozás előzi meg a filmet, ami többnyire betudható Kevin Feige kijelentéseinek, hogy soha korábban nem látott még ennyire jól felvázolt történetet, mint ami az Örökkévalóké volt a forgatás előtt. Már pusztán Chloé Zhao rendező jelenléte izgalommal tölti el a szakmát, és akkor még itt vannak még ezek a titokzatos új képek is. Hivatalos képekről nem beszélhetünk, de reményünk szerint már nem húzzák sokáig. Az Örökkévalókat eredetileg tavaly novemberben szerették volna bemutatni, ám a koronavírus-járvány miatt a Marvel Studios átrendezte a teljes naptárát, így a film egy évvel később kerül csak bemutatásra.

Szóval már tényleg nem kell sokat várnunk, hogy megkapjuk az első képeket és befusson az előzetes is. A szeptemberre kitűzött Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája két hete már előzetest kapott, így pár hét múlva érkezni fog a novemberre kitűzött Örökkévalók trailere is. De addig is nézzük meg ezeket a csodás képeket a három Örökkévalóról: Hargenről, Jemiahról és Nezaarról.

Az Örökkévalók nagyon fontos szerepet játszanak a Marvel Moziverzum következő fejezetében. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke korábban úgy fogalmazott az Örökkévalókról, hogy valami teljesen újat mutat a Marvel Moziverzumban, teljesen más lesz a korábban látottaktól. A halhatatlanok egy csoportját Örökkévalóknak hívják, akik már több mint 35000 éve köztünk vannak a Földön, s a történelem során jelen voltak a kulcsfontosságú eseményeknél – a Marvel Moziverzumban is jelen voltak, csak eddig nem találkoztunk velük.

Az Örökkévalókat a tervek szerint november 4-én mutatják be a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.