Örökkévalók

Az eddigi legjobb képet kaptuk Celestials Nezaar, Hargen és Jemiah Örökkévalókról

Egy új promóciós kép mutatja meg az Örökkévalókat.

Noha több forgatási és promóciós képet is kaptunk a Marvel Moziverzum következő nagy kozmikus utazásából, ám a Marvel Studios hivatalosan még nem sokat mutatott ebből a kalandból. Két éve a D23 Expón láttuk a karakterek jelmezeit, majd kiszivárgott képeken a főgonoszt is leleplezték, de ilyen jó képeket még nem láttunk ezekről az „istenekről”.

Nagy várakozás előzi meg a filmet, ami többnyire betudható Kevin Feige kijelentéseinek, hogy soha korábban nem látott még ennyire jól felvázolt történetet, mint ami az Örökkévalóké volt a forgatás előtt. Már pusztán Chloé Zhao rendező jelenléte izgalommal tölti el a szakmát, és akkor még itt vannak még ezek a titokzatos új képek is. Hivatalos képekről nem beszélhetünk, de reményünk szerint már nem húzzák sokáig. Az Örökkévalókat eredetileg tavaly novemberben szerették volna bemutatni, ám a koronavírus-járvány miatt a Marvel Studios átrendezte a teljes naptárát, így a film egy évvel később kerül csak bemutatásra.

Szóval már tényleg nem kell sokat várnunk, hogy megkapjuk az első képeket és befusson az előzetes is. A szeptemberre kitűzött Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája két hete már előzetest kapott, így pár hét múlva érkezni fog a novemberre kitűzött Örökkévalók trailere is. De addig is nézzük meg ezeket a csodás képeket a három Örökkévalóról: Hargenről, Jemiahról és Nezaarról.

Az Örökkévalók nagyon fontos szerepet játszanak a Marvel Moziverzum következő fejezetében. Kevin Feige a Marvel Studios elnöke korábban úgy fogalmazott az Örökkévalókról, hogy valami teljesen újat mutat a Marvel Moziverzumban, teljesen más lesz a korábban látottaktól. A halhatatlanok egy csoportját Örökkévalóknak hívják, akik már több mint 35000 éve köztünk vannak a Földön, s a történelem során jelen voltak a kulcsfontosságú eseményeknél – a Marvel Moziverzumban is jelen voltak, csak eddig nem találkoztunk velük.

Az Örökkévalókat a tervek szerint november 4-én mutatják be a mozikban.

Total
4
Shares
Previous Article

Elképesztően erős dolgokat mutathat a Microsoft a nyár folyamán

Next Article
Halálos iramban 9.

A Halálos iramban 9. új előzetesében Vin Diesel csalogatja a nézőket vissza a mozikba

Related Posts