Örökkévalók

Kevin Feige még nem hallott olyan jól felvázolt történetet, mint amivel Chloé Zhao, az Örökkévalók rendezője előállt

A Marvel Studios feje odáig volt az Örökkévalók történetéért.

Chloé Zhao rendezőtől, A nomádok földje című filmje volt a téma, amikor a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige dicsérni kezdte a rendezőt. Feige elmondása szerint korábban még nem hallott olyan jól felvázolt történetet, mint amivel Zhao előállt neki az Örökkévalók tervezése alatt.

Chloé Zhao időközben befutott rendezőnek számít Hollywoodban, és az talán nem véletlen, hogy a Marvel Studios is felfigyelt rá, és őt bízta meg a következő mű megfilmesítésével, az Örökkévalókkal. A nomádok földje első kritikáiban áradoznak a kritikusok, egytől-egyig pozitív véleményen voltak a drámáról. Úgy tűnik, hogy a Marvel megint belenyúlt a tutiba, mert a jelek szerint a legjobb kezekbe kerültek az Örökkévalók, mert Feige szerint Zhao olyan jól összeszedett történettel állt elő, amit korábban még nem hallott.

Chloé nemcsak figyelemre méltó, kis, személyes filmeket készít figyelemre méltó, kicsi, személyes módon, hanem pompásan, kozmikusan, gigantikusan is gondolkozik, ami tökéletesen illik ahhoz, amit készíteni akartunk. Az Örökkévalók egy nagyon nagy, mindent elsöprő, több évezredet átfogó történet. És ő ezt csak úgy megértette.Kevin Feige

Nyilvánvalóan az Örökkévalók nagyon fontos szerepet játszanak a Marvel Moziverzum következő fejezetében, szóval Feige csak abban az esetben bízza rá valakire ezt a jelentős feladatot, ha látott benne valami különlegeset. Bevallása szerint Zhao vázlatai megnyerők voltak, ezért már a találkozók elején eldőlt, hogy ő fogja elkészíteni ezt a filmet. Ha esetleg túlzásnak éreznénk Feige szavait, akkor csak elég megnézni a szereplőgárdát, köztük Angelina Jolie, aki aligha mondott volna igent, ha nincs meggyőződve, milyen sláger lesz a film.

Az Örökkévalókat a tervek szerint november 5-én mutatják be a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article

Megtalálták, ki fejleszti a Knights of The Old Republic játékot?

Next Article
WandaVision

A WandaVision legújabb klipje lerántotta a leplet, hogy mi történik a valóságban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!