x
Filmek

Az Örökkévalók merchandise figurája egyben megerősítette és leleplezte a Deviánsok vezetőjének, Kro új külsejét

Az Örökkévalók forgatása óta már több forgatási képet is láttunk a szereplőkről, valamint egy éve a D23 Expón a Marvel még azt is megmutatta, hogy milyen jelmezt kapnak a főszereplők.

Az Örökkévalók merchandise figurája egyben megerősítette és leleplezte a Deviánsok vezetőjének, Kro új külsejét
  • Publishedoktóber 4, 2020

Az Örökkévalók forgatása óta már több forgatási képet is láttunk a szereplőkről, valamint egy éve a D23 Expón a Marvel még azt is megmutatta, hogy milyen jelmezt kapnak a főszereplők. Most itt van az újabb nagy szivárogtatás a Marvel Moziverzum következő kozmikus utazásáról, ám ezúttal nem a hősöket mutatják, hanem az ellent.

Még nyár elején a Marvel Legends akciófigurának köszönhetően kiszivárgott, hogy milyen lesz Salma Hayek Ajak szerepében, most pedig egy újabb karakterről hullt le a lepel. A Marvel Studios most novemberben szerette volna bemutatni a filmet. De idő közben elkezdték legyártani a mechandise darabokat is, így történhetett meg, hogy lerántották a leplet a Deviánsok vezetőjének, Kro-nak teljes kosztümjéről.

https://twitter.com/Eternalsnews/status/1312224802376216577?s=20

A most kiszivárgott figura azért is bír olyan nagy jelentőséggel, hiszen megerősítette, hogy Kro lesz a film főgonosza, valamint hogy mennyire eltér attól a karakter megjelenése, mint amivel a képregényolvasók találkoztak az évek alatt. Éveken át élénk rózsaszínnek festették le a karaktert, ehhez képest a filmben a zöld dominál.

Kro más karakterekhez viszonyítva kevésbé lesz emberi, sokkal inkább CGI segítségével keltik majd életre a Deviánsok vezetőjét. A karakter egyik képessége, hogy képes felvenni más alakját, főként akkor, mikor Thena (Angelina Jolie) iránt érdeklődik. Egyelőre nem tudni, hogy ki játssza majd Kro-t, de kiindulva a többi szereplőből, nagy valószínűséggel a Marvel ezúttal is egy A-listás színészre bízza a szerepet.

A filmet a változások után csak 2021. november 4-én fogják bemutatni a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.