Örökkévalók

Újabb, de nem túl bizalom gerjesztő játékfigura szivárgott ki az Örökkévalók főgonoszáról, Kro-ról

Félelmetes külsőt kap Kro az Örökkévalókban.

Alig néhány órája számoltunk be, hogy az Örökkévalók egyik merchandise figurája megerősítette, hogy a Deviánsok vezetője, Kro lesz a film főgonosza, illetve hogy a képregényekkel ellentétben sokkal félelmetesebb külsőt kap a gonosztevő. Most néhány órával a szivárogtatás után újabb képet kaptunk, hogy milyen is lesz a filmben ez a gonosz.

Mikor tavaly nyáron bejelentették az Örökkévalókat, a film premierjét novemberre tűzték ki, azonban a koronavírus-járvány miatt el kellett tolni a bemutatót fél évvel, majd újabb fél évvel, így a tervezetthez képest egy évvel később láthatjuk az Égiek és a Deviánsok harcát. Kevin Feige korábban úgy fogalmazott, hogy az Örökkévalók egyáltalán nem úgy fognak kinézni, ahogy azt megszokhatták a rajongók. Ezt erősítette meg a ma reggel kiszivárgott Kro, az első Deviáns újdonsült kosztümje, ami köszönőviszonyban sem áll azzal, amit a képregények szerelmesei megszokhattak a Marvel írott lapjain. Most megosztjuk veletek az akciófigura hátoldalát is, amin egy rövid kis leírást is kaptunk Kro-ról.

Az erőteljes Deviáns, akivel az évezredek alatt egyik Örökkévaló sem került még szemtől-szembe.

Kro felbukkanása egy globális fenyegetés előjele. A Deviánsok vezetője az Égiekhez hasonlóan emberfeletti tulajdonsággal és alakváltó képességgel bír. A karaktert Neil Gaiman és John Romita Jr. alkotta meg az Örökkévalók képregényben. Úgy néztek ki ezek a szörnyű teremtmények, mintha valamilyen horrorfilmből vették volna őket, azonban a Marvel Studios a filmben még durvább külsőt kölcsönöz nekik.

A filmet a változások után csak 2021. november 4-én fogják bemutatni a mozikban.

Total
11
Shares
Previous Article
Deadpool

Kevin Feige szeretné, ha Ryan Reynolds a Marvel Moziverzum legnagyobb szerződését aláírná, s Deadpool visszatérne

Next Article

Holnap jelentik be a Need For Speed: Hot Pursuit Remasteredet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!