Főoldal Sorozatok Az Aladdin sztárját, Mena Massoudot szemelték ki az élőszereplős Ezra Bridger szerepére az Ahsoka-sorozatban?
Sorozatok

Az Aladdin sztárját, Mena Massoudot szemelték ki az élőszereplős Ezra Bridger szerepére az Ahsoka-sorozatban?

Ezra Bridger is megjelenhet a sorozatban.

432
Mena Massoud

Az elmúlt évben többször hallani lehetett arról, hogy hamarosan Ezra Bridger is bemutatkozik élőszereplős formában. A The Mandalorian második évadában végre bemutatkozott a rajongók nagy kedvence, Ahsoka Tano, de úgy tűnik, ez csak a kezdet volt, mert a jövőben az animációs sorozatok más szereplői is bemutatkozhatnak élőszereplős feldolgozásban.

Eredetileg úgy volt, hogy a Lucasfilm egy animációs sorozaton dolgozik a Star Wars: Lázadók című sorozathoz, amiből fény derült volna Ezra Bridger és Thrawn főadmirális sorsára. A Lázadók fináléjából nem derült ki, hogy mi történt velük. Ennek alapoztak meg a The Mandalorian második évadában, kezdve Ahsoka megjelenésével. Úgy tűnik, hogy az önálló Ahsoka című sorozat miatt változott a terv, s lényegében az élőszereplős sorozat fogja elmesélni ezt a rejtélyt.

A megbízható Kessel Run Transmission értesülései szerint az Aladdin sztárja, Mena Massoud a legesélyesebb Ezra Bridger szerepére a Lucasfilm listáján. Guy Ritchie filmje után csillagos ötös jelölt a szerepre, ugyanakkor még korai kőbe vésni a pletykát. Bár a forrás az elmúlt két évben pontosan jósolta meg a messzi-messzi galaxis történéseit, ám mégis kezeljük fenntartásokkal a leírtakat.

A diverzitás fontos szerepet kap a jövőben, legyen szó Marvel Studios vagy Lucasfilm alkotásról. Így nem meglepő, hogy Dave Filoni szeme megakadt Massoudon, aki a népszerű rajzfilm főszereplője után egy közkedvelt jedit is életre kelthet.

Ezra Bridger
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.