Mena Massoud

Az Aladdin sztárját, Mena Massoudot szemelték ki az élőszereplős Ezra Bridger szerepére az Ahsoka-sorozatban?

Ezra Bridger is megjelenhet a sorozatban.

Az elmúlt évben többször hallani lehetett arról, hogy hamarosan Ezra Bridger is bemutatkozik élőszereplős formában. A The Mandalorian második évadában végre bemutatkozott a rajongók nagy kedvence, Ahsoka Tano, de úgy tűnik, ez csak a kezdet volt, mert a jövőben az animációs sorozatok más szereplői is bemutatkozhatnak élőszereplős feldolgozásban.

Eredetileg úgy volt, hogy a Lucasfilm egy animációs sorozaton dolgozik a Star Wars: Lázadók című sorozathoz, amiből fény derült volna Ezra Bridger és Thrawn főadmirális sorsára. A Lázadók fináléjából nem derült ki, hogy mi történt velük. Ennek alapoztak meg a The Mandalorian második évadában, kezdve Ahsoka megjelenésével. Úgy tűnik, hogy az önálló Ahsoka című sorozat miatt változott a terv, s lényegében az élőszereplős sorozat fogja elmesélni ezt a rejtélyt.

A megbízható Kessel Run Transmission értesülései szerint az Aladdin sztárja, Mena Massoud a legesélyesebb Ezra Bridger szerepére a Lucasfilm listáján. Guy Ritchie filmje után csillagos ötös jelölt a szerepre, ugyanakkor még korai kőbe vésni a pletykát. Bár a forrás az elmúlt két évben pontosan jósolta meg a messzi-messzi galaxis történéseit, ám mégis kezeljük fenntartásokkal a leírtakat.

A diverzitás fontos szerepet kap a jövőben, legyen szó Marvel Studios vagy Lucasfilm alkotásról. Így nem meglepő, hogy Dave Filoni szeme megakadt Massoudon, aki a népszerű rajzfilm főszereplője után egy közkedvelt jedit is életre kelthet.

Ezra Bridger
Total
5
Shares
Previous Article
Peacemaker

James Gunn képeken mutatta be a Peacemaker spin-off sorozat szereplőgárdáját

Next Article
WandaVision

Egy kulcs momentumra utaltak volna a WandaVision 7. epizód reklámjában?

Related Posts
Tovább

Doctor Who: Megvan a 13. Doktor!

A Doctor Who, avagy magyar címén a Ki vagy doki?, a tv történelem egyik csúcstartója, hiszen sci-fi sorozatként egyedülállóan, több mint 50 éve a képernyőkön van. Ehhez elengedhetetlen a megújulás, azaz a főszereplő Doktor, regenerációja. Most azonban a készítők olyat léptek amilyenre még nem volt példa!