Naomi Scott

Az Aladdin sztárja, Naomi Scott is versenyben van az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat női főszerepéért

Többen is versenyben vannak a női főszerepért.

Az Obi-Wan Kenobi jedimester önálló sorozatát eredetileg év elején akarták leforgatni, de a Disney mindenkit hazaküldött, a szkriptet pedig teljesen átírták. Ewan McGregor beszámolóiból tudjuk, hogy a The Mandalorian forgatása alatt már megejtették a jelmezpróbát, jelenleg pedig arról kaptunk hírt, gőzerővel dolgoznak a szereposztáson, jelenleg is tart a casting.

Miután többen is megerősítették, hogy a sorozatot jövő év elején kezdik forgatni, a Lucasfilm a szereplőválogatással van elfoglalva jelenleg. Ha minden igaz, akkor az Aladdin és a Charlie angyalai című alkotások sztárja, Naomi Scott is versenyben van a sorozat női főszereplő szerepéért. Állítólag rajta kívül még másik két színésznő versenyez a titokzatos szerepért, de hogy milyen szerepről van szó, egyelőre homály fedi.

A The Illuminerdi értesülései szerint jelenleg az alábbi szerepekre keresik a színészeket:

Riley (más néven Eve) – egy női vezető karakter, erre a szerepre pedig 20-25 év közötti BIPOC (fekete, őslakos vagy színesbőrű) színésznőt keresnek

Tie – 30-as éveiben járó női karakter, a szerepre szintén egy BIPOC eredetű színésznőt keresnek

Harold – egy támogató karakter, késő 20-as vagy 30-as éveiben járó, egy vicces, szórakoztató férfit

Bella – 40-es támogató női karakter, és latin-amerikai származású színésznőt keresnek

A felsorolt kódnevekből nehéz megmondani, hogy ki állhat a név mögött valójában, melyik Star Wars karakterről van szó, feltéve, ha ismerjük egyáltalán. Ugyanakkor a négy név közül leginkább Riley neve lehet érdekes, ami csengését tekintve közel áll Rey-hez.

Naomi Scott neve mellett versenyben van még Thuso Mbedu és Anula Navlekar is. A jelöltek között Scott neve lehet leginkább ismert, hiszen játszott az Aladdin élőszereplős feldolgozásban, előtte pedig a Power Rangers és a Charlie angyali filmekben is feltűnt. Mbedu az Is’thunzi szerepe után egy nemzetközi Emmy-jelölést is kapott, miközben Navlekar viszonylag még mindig egy ismeretlen színésznőt takar, hiszen eddig nem kapott szerepet nagy horderejű projektekben.

Naomi Scott
Total
4
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

Megvannak a Wonder Woman 1984 nemzetközi bemutatók időpontjai még az HBO Max előtt

Next Article
Tyler Rake: A kimenekítés

Joe Russo szerint Chris Hemsworth főszereplésével jövőre forog a Tyler Rake: A kimenekítés folytatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!