The Mandalorian

A The Mandalorian spin-off sorozatokkal bővül, bejelentették az Ahsoka és a Rangers of the New Republic című élőszereplős sorozatokat

Ahsoka Tano önálló sorozatot kap!

Ahogy az várható volt, a nagysikerű The Mandalorian-sorozat spin-off sorozatokkal bővül a közeli jövőben. Alig néhány perccel korábban jött a megerősítés, hogy Rosario Dawson karaktere, Ahsoka Tano egy önálló szériában tér vissza a Disney+ képernyőire, valamint egy másik sorozatot is bejelentettek Rangers of the New Republic címen, amit főként a messzi-messzi galaxis bemutatására szánnak.

A Disney+ streamingszolgáltató legnagyobb durranása Jon Favreau rendezőtől a The Mandalorian, ezek után pedig senkit nem érhet meglepetés, hogy hamarosan újabb sorozatokkal bővül a Star Wars univerzum. A dolgok állása szerint azonban a Lucasfilm teljesen másik irányba viszi a történetet, mint azt gondoltuk. Hónapok óta mennek pletykák arról, hogy Ahsoka Tano szerepet kap az élőszereplős sorozatokban, valamint önálló sorozatot is kap majd.

Először kezdjük a Rangers of the New Republic című sorozattal. A címből kiindulva nyugodtan feltételezhetjük azt, hogy azokra a korábbi hős Lázadókra fókuszál majd a történet, akiket láttunk a The Mandalorian-ban. A Zsivány Egyes után kíváncsian várjuk az újabb lázadós történetet, de talán sokkal izgatottabbak vagyunk Ahsoka saját sorozata miatt, főleg a bemutatkozás után. A sorozat egyszerűen csak az Ahsoka címet kapta, és mindkét sorozatot Jon Favreau és Dave Filoni páros készíti majd, így minőségben ezúttal sem lehet majd okunk panaszra.

A lehető legjobb kezekbe került a franchise jövője, és az egyiket már jövő Karácsonykor be szeretnék mutatni. Bár semmit sem tudunk a történetről, de valószínűleg majd a The Mandalorian egyik eseményére épít majd, és szoros kapcsolatban állnak egymással majd ezek a sorozatok, azt is mondhatnánk, hogy univerzumot építenek a Marvel mintájára.   

Total
10
Shares
Previous Article
Alien: Covenant

Noah Hawley vezetésével készül az Alien-sorozat, ami a Földön játszódik majd

Next Article
Rogue Squadron

A Rogue Squadron lesz a következő Star Wars-film címe Patty Jenkins rendezőtől; Lando és több más sorozatot is bejelentettek még

Related Posts