Alien: Covenant

Noah Hawley vezetésével készül az Alien-sorozat, ami a Földön játszódik majd

Bejelentették a régóta várt Alien-sorozatot.

Az Alien franchise végre a Földre látogat – eltekintve az Alien vs Predator szériától -, s mindezt egy tévésorozat formájában teszik. A Fargo és a Légió című sorozatok készítője, Noah Hawley végre megkapta a lehetőséget a Disneytől, hogy az évekkel korábban megálmodott történetét elmesélje, s elhozza a Xenomorphot bolygónkra.

Még mielőtt a Disney felvásárolta volna a 20th Century Foxot, Noah Hawley egy Alien-sorozaton dolgozott az FX Networks számára. A felvásárlás után úgy tűnt, hogy erről a sorozatról lemondhatunk, most azonban az FX vezetője, John Landgraf megerősítette, hogy nem tettek le a projektről, s a Disney+ szolgáltatással ellentétben, továbbra is saját platformjukon szeretnék majd bemutatni.

Valószínűleg azért döntöttek az FX Networks mellett, mert a Disney+ kínálatába jelenleg nem férnek bele korhatáros alkotások, a célcsoport jelenleg a családok, a családbarát alkotások. Hawley az élőszereplős sorozat élén alkotóként és showrunnerként is szerepet kap, miközben a franchise mindenkori atyja, Ridley Scott vezető producerként támogatja a projektet. Egyelőre nem árulták el, hogy mikor szeretnék bemutatni a szériát, de tekintettel a világ jelenlegi helyzetére, ez aligha meglepő.

Túl sok mindent nem tudunk a történetről, mindössze annyi derült ki a prezentációból, hogy a Földön játszódik majd, s várhatóan az 1979-es eredeti A nyolcadik utas: a Halál horror és James Cameron rendezőtől A bolygó neve: Halál akcióinak keveréke lesz. Hamarosan többet megtudunk majd a történetről.

Total
12
Shares
Previous Article
Patty Jenkins

Patty Jenkins elárulta, miért nem érdekli Joss Whedon rendezőtől Az Igazság Ligája

Next Article
The Mandalorian

A The Mandalorian spin-off sorozatokkal bővül, bejelentették az Ahsoka és a Rangers of the New Republic című élőszereplős sorozatokat

Related Posts