Rogue Squadron

A Rogue Squadron lesz a következő Star Wars-film címe Patty Jenkins rendezőtől; Lando és több más sorozatot is bejelentettek még

A Wonder Woman rendezője a messzi-messzi galaxisba látogat.

Záporoznak a bejelentések a Disney befektetői napján. Néhány perccel korábban kiderült, hogy a Disney több Marvel- és Star Wars-sorozaton is dolgozik, ezek között az Ahsoka, a Rangers of the New Republic, az Obi-Wan Kenobi, de bejelentették az Alien-sorozatot is, amit egyszer már elkaszáltak. Most pedig kiderült, hogy Patty Jenkins Star Wars-filmet forgat Rogue Squadron címmel, de más sorozatokat is bejelentettek még.

Megerősítést kapott este, hogy a Thor: Love and Thunder készítője, Taika Waititi továbbra is keményen dolgozik saját történetén, ami azt sugallja, hogy picit többet kell várnunk a filmre, de nincs gond, mert helyére a rendkívül tehetséges Patty Jenkins ugrott be a Wonder Woman 1984 rendezői székéből. Jenkins következő projektje a messzi-messzi galaxisba kalauzolja el a rajongókat Rogue Squadron címen és 2023-ban. Hogy miről fog szólni a sztori, még rejtély, de az már biztos, hogy a főszereplői az X-szárnyú pilótái lesznek, ahogy arról egy kis videót is megosztott a rendező.

Ha még nem lett volna elég a Star Wars univerzumból, akkor további sorozatokat is bejelentettek. A Star Wars hivatalos csatornáján olvasható egy Lando Calrissianról mintázott sorozat is, bár az még nem derült ki, hogy animációs- vagy élőszereplős sorozatban dolgozzák fel a galaxis hírhedt szerencsejátékosának történetét. Amennyiben élőszereplős feldolgozást kap, várhatóan Donald Glover a Solo: Egy Star Wars-történet után újra eljátssza majd Lando szerepét.

A Végtelen matrjoska alkotója, Lesley Headland egy teljesen új Star Wars-sorozaton dolgozik The Acolyte címen, egy misztikus-thriller lesz, ami a nézőket a galaxis egy borúsabb és sötétebb világába kalauzolja el, ami a Köztársaság Fénykorának utolsó napjaiba ad betekintést.

Egy animációs sorozaton is dolgozik a Lucasfilm. Az epikus utazás alatt egy új karaktert ismerünk meg, akit R2-D2 és C-3PO mutat be a rajongóknak majd. A sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón fogják bemutatni valamikor a közeli jövőben.

Továbbá egy másik, eredeti animációs sorozaton is dolgoznak Star Wars: Visions címmel a legjobb japán anime készítőkkel. A sorozatot valamikor 2021-ben fogják bemutatni a Disney+ platformon.

Total
3
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A The Mandalorian spin-off sorozatokkal bővül, bejelentették az Ahsoka és a Rangers of the New Republic című élőszereplős sorozatokat

Next Article
Obi-Wan Kenobi

Bemutatták az Obi-Wan Kenobi-sorozat címét és teaserét; Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepében

Related Posts