x
BREAKING Sorozatok

Nem húzták tovább, a The Mandalorian mai részében bemutatták Rosario Dawson Ahsoka Tano karakterét

A hosszú hónapok pletykái után végre Ahsoka Tano is bemutatkozott a képernyőn.

Nem húzták tovább, a The Mandalorian mai részében bemutatták Rosario Dawson Ahsoka Tano karakterét
  • Publishednovember 27, 2020

Amilyen lassú felvezetést kapott a The Mandalorian második évada, annyira a dolgok közepébe csaptak itt a szezon felénél, ugyanis a múlt heti részben láttuk Bo-Katan élőszereplős alakját, a ma reggeli epizódban pedig végre megcsodálhattuk a rajongók közkedvelt karaktere, Ahsoka Tano élőszereplős alakját is. Rosario Dawson ma reggel mutatkozott be, amire az indiai Disney+ csatorna már egy hónapja tett utalást.

Az első három részben többnyire csak Din Djarin főhőst láttuk az aranyos kis Bébi Yodával, de feltűnt benne egy snittre Boba Fett is, majd Bo-Katan is csatlakozott a fejvadászhoz, azonban a sorozat nem vesztegette idejét, gyorsan bemutatták az animációs széria közkedvelt karakterét, miközben néhány érdekes részletet is megosztottak a Bébi Yoda valódi eredetéről. És ha ez még nem lenne elég, akkor egy apró utalást is kaptunk a világegyetem egyik klasszikus gonoszára, Thrawn főadmirálisára is.

A karakterrel legutóbb télen találkoztak a rajongók a nagysikerű Star Wars: A klónok háborúja 7. évadában, amiben az egykori jedi padawan túlélte a 66-os parancsot Rex kapitánnyal. A karakter szerepet játszott a Star Wars: Lázadók című sorozatban is, ahol Ezra Bridgert tanította. Ha figyelembe vesszük, hogy Ahsoka több szálon is kapcsolódik Bo-Katanhoz, akár még a Disney+ sorozatában is találkozhat majd a jövőben. Egy ilyen bemutatkozás után remélni tudjuk, hogy többet látjuk majd a karaktert az előttünk álló időben, mert állítólag egy önálló sorozat is készülőben van a karakterről.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.