Főoldal Filmek Attól tart a Gyilkos Halloween sztárja, hogy fontos jelenetét kivágják a filmből
Filmek

Attól tart a Gyilkos Halloween sztárja, hogy fontos jelenetét kivágják a filmből

783
Halloween
Forrás: Universal Pictures

A világjárvány miatt egy évet csúszik a Halloween Kills bemutatója, amely a kultikus sorozat következő epizódja. A folytatásra a UIP-Duna Film sajtóanyagában Gyilkos Halloween néven hivatkozik, vagyis időközben már magyar címet kapott a várva-várt 2018-as Halloween következő része. Aggodalom fogta el az egyik fontos szereplőt, Nick Castle-t, hogy a vele forgatott anyag egy részét kivágják a filmből.

Castle alakította az eredeti rémet, és az ő zihálása hallatszik a legfeszültebb jelenetekben, így az új epizód szakértője és egyik szereplője volt – ki lehet találni, melyik karaktert alakítja. A CinemaBlendnek árulta el abbéli aggályát, hogy egy fontos jelenete kimaradhat a filmből, de nyomatékosította, nem árulhatja el, pontosan miről van szó. Végül is egy misztikus ijesztgetős film esetében ennyi homály megengedhető, jövőre úgyis minden kiderül a mozikban.

A Gyilkos Halloween az előző, 2018-as Halloween történetét folytatja percekkel az akkori cselekmények után, és nagy újdonságot hoz azáltal, hogy nem csak a főszereplő, Laurie (Jamie Lee Curtis) és családja küzd a rém ellen, hanem szinte mindenki. Haddonfield városának teljesen elege van már a rejtélyes gyilkosból, ezért spontán civil kezdeményezés keretében összefognak, hogy meglássák, mire mennek együtt.

A Gyilkos Halloween hazai bemutató: 2021. október 14.

Halloween
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Halloween
Filmkritikák

Gyilkos Halloween kritika

Már-már kellemetlen leírni, hogy mennyire feleslegesek manapság a klasszikus horrorfilmek újra és...