Halloween

A Halloween Kills forgatókönyvírója szerint a folytatás még erősebb lesz, mint az első volt

Még nem tudni, hogy mit tartogatnak a Halloween franchise folytatásai, hiszen szűkszavúak a készítik a folytatással kapcsolatban, de Scott Teems nagyon biztató dolgot árult el.

Még nem tudni, hogy mit tartogatnak a Halloween franchise folytatásai, hiszen szűkszavúak a készítik a folytatással kapcsolatban, de Scott Teems nagyon biztató dolgot árult el.

Még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentették be, hogy David Gordon a nagysikerű 2018-as Halloween után újabb két folytatást készít a klasszikushoz Scott Teems és Danny McBride forgatókönyvírókkal a fedélzeten. A két folytatásról még semmit sem árultak el, éppen ezért a Michael Myers rajongók már tűkön ülve várják az első előzetest, hogy a készítők milyen izgalmakat tartogatnak a karakterek és a rajongók számára.

A Movieweb készített interjút Scott Teems-szel, aki rendkívül izgalmas jelzőkkel látta el a folytatást, ami csak még inkább fokozza a várakozást, hogy mielőbb beüljünk a horrorfilmre:

Nem igazán mondhatok semmit a filmről, de nagyon izgatott vagyok miatta. Láttam egy nyers vágást néhány héttel ezelőtt, és egy kicsit elfogult vagyok vele, de ösztöneim azt súgják, hogy akik látták a legutolsó filmet, ők most emiatt is nagyon izgatottak lesznek. Képzeljétek el az első részt szteroidokkal megspékelve.Scott Teems

A híres maszkos sorozatgyilkost, Myerst az előző részben legyőzte Strode-ok három generációja, az eredeti szériából visszatérő Jamie Lee Curtis, valamint Judy Greer és Andi Matichak karakterei, és bár a film végén úgy tűnhetett, hogy megölték a gyilkost, de mindannyian tudjuk, hogy ez csak a látszat, mert ahogy eddig mindig, ezúttal is valahogy túléli majd a tüzet Myers, és visszatér a folytatásban. De Myers mellett természetesen visszatérnek a csajok az első filmből, és rajtuk kívül még lesznek visszatérők John Carpanter 1978-as klasszikusából, hiszen Kyle Richards (aki Lindsey Wallace volt), illetve Anthony Michael Hall is, aki Tommy Doyle, akit szintén terror alatt tartott Michael bő negyven évvel ezelőtt.

A Halloween Kills amerikai bemutatóját október 16-ára időzítették, majd egy évvel később érkezik a Halloween Ends befejező rész.

Halloween
Total
12
Shares
Previous Article

BÉTATESZT: Guilty Gear -STRIVE-

Next Article

Májusban érkezik a Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!