Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[SDCC 2019] Hivatalosan két Halloween folytatást is bejelentettek

A Universal Pictures a Halloween 2018-as rész sikere után folytatja a franchiset, s rögtön két folytatás is premierdátumot kapott.

A Universal stúdió látszólag kihagyta az idei San Diego-i Comic-Cont, ennek ellenére mégis tettek egy bejelentést, miszerint David Gordon Green nagy sikerű horrorfilmje további folytatásokat kap – rögtön két rész is követi az előző évet egymás után. A következő részt Halloween Kills névre keresztelték, s 2020. október 16-án mutatják be a mozikban, míg annak folytatását 2021. október 15-én láthatják a rajongók Halloween Ends címen. A stúdió nemcsak a két filmet erősítette meg, hanem azt is, hogy David Gordon Green ül a rendezői székbe, valamint hogy Jamie Lee Curtis ezúttal is visszatér Laurie Strode szerepében. Curtis mellett továbbá Judy Greer és Andi Matichak is visszatérnek szerepükben, előbbi Laurie lányát, míg utóbbi unokáját játssza el.

A gyilkos kilétét egyelőre nem tolmácsolták, de tudjuk, hogy Halloween-film nem készülhet Michael Myers maszkos gyilkos nélkül – aki minden bizonnyal túlélte valahogy legutóbb a Storda ház leégését is – így csak idő kérdése, hogy mikor fogják bejelenteni őt is. Csak remélni tudjuk, hogy a jelenlegi stábbal nem esnek hasonló hibába, mint amiket elkövettek korábban John Carpenter eredeti része után, s a 2018-as film méltó folytatásokat kap.

Még több a témában...

Üdv az új világban, bemutatták a Comic-Conon a Westworld 3. évad előzetesét

Kurdics Zoltán Gábor

[SDCC2019] James Cameron megerősítette Edward Furlong, azaz John Connor visszatérését

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2019] Megerősítették a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. folytatásokat is

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább