Zola

Amerika Kapitány egyik ellenfele is visszatér a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatban

Nagyon úgy fest, hogy Amerika Kapitány halottnak hitt ellenfele is visszatér a Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatában.

Nagyon úgy fest, hogy Amerika Kapitány halottnak hitt ellenfele is visszatér a Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatában.

Még nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentették be, hogy Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatban tér vissza a Disney+ streamingszolgáltatón. A sorozatot egy ideje már forgatják, sztorija pedig a Végjáték után játszódik, és ezzel ki is fújt, amit biztosan tudunk. Most azonban a Murphy’s Universe értesülései szerint, aki korábban a Fekete Párduc 2. lehetséges gonosztevőjéről is, Doctor Doomról is beszámolt, azt állítja, hogy Zola is szerepelni fog a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatban.

Charles Murphy számos lehetséges megjelenést vizionált már, hogy az Amerika kapitány: A tél katonája után Zola hogyan térhet vissza, mert ahogy a filmben láttuk, halálos betegsége előtt mágnesszalagokra lementették Armin Zola tudatát, így számítógépekben tovább életben tudott maradni. Ám amikor a H.Y.D.R.A. felrobbantotta a barakkot, vele együtt pedig Zola is megsemmisült, vagy mégsem?

Murphy azt is feltételezi, hogy a sorozatban nem Toby Jones alakításában látjuk majd visszatérni Zolát, hanem lánya, Jet Zola formálja majd meg, akiről először a Captain America Vol. 7 képregény első számában olvashattak a rajongók. Ebben a képregényben kiderült, hogy Jet Zolát és testvérét, Ian-t Armin Zola teremtette a Z dimenzióban töltött ideje alatt.

A Marvel Studios nyáron több Disney+ sorozatot is bejelentett, de a The Falcon and the Winter Soldier lesz az első, amit bemutatnak a streamingszolgáltatón 2020 őszén.

The Falcon and the Winter Soldier
Total
1
Shares
Previous Article

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Nagyon ellentmondásosak a Star Wars: Skywalker kora első reakciói

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!