Wide Screen
Image default
Sorozatok

Koncepciós rajzokat kaptunk a The Falcon and the Winter Soldier és Sólyomszem Disney+ sorozatokhoz

Egy rakás új képet mutattak be a Marvel Moziverzum készülő sorozatairól, amiket a Disney+ streamingszolgáltatón fognak bemutatni.

A Disney+ már elérhető több országban, ami új fejezetet nyit a rajongók életében, hiszen új, eddig még nem látott karakterekkel bővíti a Marvel Moziverzumot, ugyanis a mozifilmek mellett már sorozatokban is láthatjuk kedvenceinket. Az első nap legfontosabb momentuma alighanem a The Mandalorian volt, de a Marvel rajongóknak is igyekeztek kedvezni, egy közel 12 perces dokumentumfilmet mutattak be az Expanding the Universe címen, benne a készülő Marvel-sorozatokról kaptunk összefoglalót, megmutatták a karakterek terveit, hogy hogyan fognak kinézni a jövőben.

A koncepciós rajzok elsősorban Sam Wilson és Bucky közös kalandjához készültek, de Sólyomszem és Kate Bishop párosról és az animációs What if? sorozatról is kaptunk terveket. De nemcsak a címszereplőket mutatták meg új jelmezben, hanem a visszatérő Sharon Carter ügynököt, Daniel Brühl új alteregóját, a lila maszkos Zémó Bárót, valamint az is megerősítést kapott, hogy Lucky kutya, azaz Pizza Dog is szerepelni fog a Sólyomszem-sorozatban.

Elsőként Sam és Bucky közös kalandját fogják bemutatni valamikor 2020 második felében. A sorozatot már hetek óta forgatják, a munkálatról is kaptunk képet. 2021 elején két sorozatot is kapunk, a WandaVision és a Loki első évadát, nyáron a What if?, ősszel pedig a Sólyomszem-sorozat debütál. Ezek már célegyenesben vannak, de a D23 Expón újabb sorozatokat jelentettek be, Ms. Marvel, a She-Hulk és Holdlovag karakterek is feltűnnek hamarosan, de ők valamikor az 5. fázisban, azaz 2021 után.

Még több a témában...

KRITIKA: Vasember 3.

Kiss Zita

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat