The Falcon and the Winter Soldier

Megkezdődött a The Falcon and the Winter Soldier forgatása

Megkezdődött Sam Wilson és Bucky közös sorozatának, a The Falcon and the Winter Soldier forgatása.

Megkezdődött Sam Wilson és Bucky közös sorozatának, a The Falcon and the Winter Soldier forgatása.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Disney+ platformjának egyik legfontosabb tartalmai az élőszereplős Marvel-sorozatok lesznek, a tegnapi napon pedig az első ilyen produkció forgatása hivatalosan is megkezdődött. Mindezt a showrunnere, Malcolm Spellmann tudatta a rajongókkal, mégpedig egy Instagram-poszt formájában.

A sorozatról egyelőre annyit tudunk, hogy a középpontban Bucky Barnes, és Sam Wilson lesz, rajtuk kívül pedig régi ismerősként Sharon Carter ügynök (Emily Vancamp), illetve Zemo (Daniel Brühl) karaktere is feltűnik majd, a sztoriról fél füllel azt hallottunk, a Bosszúállók: Végjáték utáni időben játszódik majd, és részben azt dolgozza fel, hogyan lett Samből Amerika Kapitány.

A háttérstáb is igen impozáns. A forgatókönyvért többek között Derek Kolstad felelt, akinek a neve a John Wick kapcsán lehet ismerős. Az epizódokat az a Kari Skogland rendezi majd, aki többek között a Vikingekben, és a The Walking Deadben is dirigált epizódokat.

A hírek szerint hamarosan megkezdődnek majd az Elizabeth Olsen főszereplésével készülő WandaVision forgatási munkálatai is, a fentebb említetteken kívül egy Sólyomszem széria is biztosan érkezik, de annak főszereplője körül egészen aggasztó hírek láttak napvilágot az utóbbi időben (megint).

A The Falcon and the Winter Soldier várhatóan 2020 második felében landol a Disney+-on.

Bucky és Sólyom
Total
16
Shares
Previous Article

Cuki magyar Halloweeni animációs kisfilm

Next Article
Star Wars David Benioff D.B. Weiss

Kreatív különbség miatt rúgták ki a Trónok harca készítőit az új Star Wars-trilógia éléről?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!