Darth Bane

Állítólag a Lucasfilmnek nagy tervei vannak Darth Bane-nel, több projektben is szerepelhet a nagy Sith

Darth Bane bemutatkozik a képernyőn?

Mint azt tudjuk, hogy a filmek és tévésorozatok útja a messzi-messzi galaxisba vezetnek. Magyarul a Star Wars franchise jövője ködbe burkolódzik a Star Wars: Skywalker kora után – eltekintve a nagysikerű The Mandalorian Disney+ sorozattól. Bár a Disney több élőszereplős Star Wars-sorozatot is berendelt, még mindig nem tudni, hogy a legendás Skywalker saga után merre folytatódik a kaland, mert mindössze három cím nélküli Star Wars-film kapott helyet a naptárban.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A legújabb pletykák szerint hamarosan Darth Bane is bemutatkozik majd, hiszen a Lucasfilm több olyan projekten is dolgozik, ami bemutatja az egyik valaha élt leghatalmasabb Sith-et, aki a Sith rend nagymestere volt, a kettős szabályának megalkotója. A karakterről először a Star Wars I. rész – Baljós árnyakban tettek említést, azóta pedig az univerzum állandó szereplője lett – a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatban Yoda mester még Bane szellemével is találkozott. A Star Wars Legendák (a Disney előtti kiadások) „eltörlésével” számtalan lehetőséget biztosít a stúdiónak, hogy bemutassák Bane-t, aki körülbelül 1000 évvel élt a Klónháború előtt.

Ahogy azt már mondtuk, a Skywalker korával lezárult egy régi korszak, és a stúdió most a galaxis eddig ismeretlen régióiba kalauzolja el a rajongókat, és minden bizonnyal egy új korszakban is. A Lucasfilm még télen jelentette be a magyar fordításban a Köztársaság Fénykorát idősíkot –a Jedik Aranykorának is nevezik -, ami 200 esztendővel játszódik a legendás Skywalker történet előtt. Meg nem erősített hírek szerint a jövőben több ismerős szereplővel is találkozhatnak a rajongók. Elég csak Ahsoka Tanóra gondolni, akiről több hír is született már. Most az a hír járja, hogy Darth Bane több készülő alkotásban is szerepet kaphat.

Nem tudni, hogy ezek között önálló részről is szó van, vagy pusztán mellékszerepet kap a híres karakter, ahogy az sem derült ki, film vagy sorozat készül Bane-ről. Bane neve már többször is merül fel, hiszen a Trónok harca készítői egy olyan történeten dolgoztak távozásuk előtt, amiből többet megtudtunk volna a Sithek nagymesteréről is. De Rian Johnson és Taika Waititi is serényen dolgozik új Star Wars-filmen, bár előbbi még mindig nem tudott megegyezni a stúdióval. A jövőt lehetetlen kifürkészni most, nagy bejelentésre valamikor a jövő év közepén kaphatunk, a Star Wars Celebration alatt.

Total
228
Shares
Previous Article

A Games With Gold októberben Halloween kompatibilis kínálattal érkezik

Next Article

Halloweeni hangulatba hoznak a Mortal Kombat 11: Aftermath új kosztümjei

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!