Wide Screen
Image default
Filmek

A Lucasfilm jövő januárra halasztotta a Star Wars: Köztársaság Fénykora debütálását

Még várnunk kell a Köztársaság Fénykora bemutatójára.

A hivatalos Star Wars oldalon jelentette be a Lucasfilm, hogy a világjárvány hatására kénytelenek eltolni a télen bejelentett High Republic idősíkot, ami hivatalos magyar fordításban a Köztársaság Fénykorát kapta. Nyár végén három terméket készültek piacra dobni ebből az új korszakból, azonban a közlemény szerint csak 2021 elején (Január) fogják megjelentetni őket.

Charles Soule írótól a felnőtteknek szóló Star Wars: The High Republic: Light of the Jedi és Justine Ireland szerzőtől a 8 és 12 éves korosztálynak szánt Star Wars: The High Republic: A Test of Courage című regénye 2021. január 5-én fog megjelenni, míg Claudia Grey írónőtől a legfiatalabb korosztálynak szóló Star Wars: The High Republic: Into the Dark 2021. február 2-án. Mindhárom mű egyelőre angol nyelven fog megjelenni, magyar megjelenésről még nem olvashattunk.

A regények mellett a Marvel színei alatt képregényeket is terveznek kiadni a Köztársaság Fénykoráról, ám ahogy a regényeket, úgy a Marvel képregényeket és az IDW Publishing színei alatt tervezett Star Wars: The High Republic Adventures sorozat is halasztást kapott, és egyiknél sem adtak meg pontos megjelenési dátumot.

A Köztársaság Fénykora a Star Wars univerzumon belül egy olyan időszakban játszódik, amit a Jedik Aranykorának neveznek, és nagyjából 200 évvel játszódik azelőtt, hogy a nagyképernyőn bemutatták a legendás Skywalker történetet. Továbbá a sorozat egy sötét eseményt is bemutat majd, amit csak a Nagy Csapásnak neveznek, s látjuk ahogy a Jedik szembeszállnak majd a Nihil nevezetű gonosszal.

Még több a témában...

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Kévés Bence Mihály

Új olvasnivalók a horizonton a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat