Főoldal Előzetesek 50 Cent és Megan Fox összeáll Sylvester Stallonéval A feláldozhatók 4. akciódús előzetesében
Előzetesek

50 Cent és Megan Fox összeáll Sylvester Stallonéval A feláldozhatók 4. akciódús előzetesében

A Feláldozhatók visszatértek, és halálosabbak, mint bármikor.

48

Közel kilenc év után Sylvester Stallone Barney Rossja ismét készen áll arra, hogy a Feláldozhatók élére álljon. Megjelent az első hivatalos trailer A feláldozhatók-franchise negyedik részéhez, miután a filmsorozat kilenc év szünetet tartott. Az Expend4ble címet viselő film szeptember 22-én kerül a mozikba.

Stallone nevével fémjelzett franchise veteránjai mindannyian visszatérnek, név szerint Jason Statham, Dolph Lundgren és Randy Couture a következő filmben, ami a korábbi hírek szerint az utolsó nagy kalandja lesz Stallonénak ebben a szerepben. A szereplőgárda új tagja Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais és Andy Garcia.

Az előzetes azzal indít, hogy Fox találkozik Statham Lee Christimas karakterével, és ebből a néhány másodpercből egyértelműen kiderül, hogy kettőjük kapcsolat meglehetősen bonyolult. Egy forró verekedés után csatlakozik a Feláldozhatók csapatához a legújabb küldetésükön, és az újonnan érkezett és a régi motorosokból álló csapat minden korábbinál nagyobb küldetésre vállalkozik rengeteg fegyverrel, robbanással és erőszakkal megfűszerezve mindezt.

A The Expendables – A feláldozhatók 3. részét 2014-ben mutatták be a mozikban, így a világ már kilenc éve nem látta akcióban a csapatot. Mivel a harmadik film a két elődjéhez képest alacsony bevételt hozott, Stallone pedig kreatív nézeteltérések miatt ideiglenesen elhagyta a projektet, a negyedik filmre sokat kellett várni. A számos új, neves szereplővel kiegészült színészgárda azonban arra készül, hogy a közelgő folytatással bővítsék ezt az univerzumot, ami könnyen lehet, hogy főszereplő nélkül marad, és ez lesz Stallone utolsó küldetése a csapattal.

Míg Stallone rendezte a franchise debütáló filmjét, és az első három film írójaként működött közre, a negyedik résznél kizárólag a színészetre koncentrál. A feláldozhatók 4. részét rendezője Scott Waugh, míg a forgatókönyvet Max Adams és Spencer Coven írta.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...