Főoldal Sorozatok A Disney+ bejelentette az Ahsoka megjelenési időpontját
Sorozatok

A Disney+ bejelentette az Ahsoka megjelenési időpontját

A nagy bejelentéshez kaptunk egy pörgős videót is, amiben visszatérnek a Lázadók főszereplői.

253
Ahsoka

A rajongók nagy kedvence, Ahsoka Tano végre saját élőszereplős sorozatot kap. A sorozatot évekkel korábban bejelentették, április elején pedig már előzetest is kaptunk belőle, de akkor a Lucasfilm még nem árulta el, hogy pontosan mikor fogják bemutatni a sorozat első epizódját, mindössze annyit közölt, hogy augusztus végén lesz a premier.

A rajongók először két hónappal ezelőtt, a Star Wars-napi ünnepségen kaptak utalást arra, hogy mikor debütál az Ahsoka a Disney+ streamingszolgáltatón, amikor bemutatták az első teaser előzetest a sorozathoz. Bár megerősítették, hogy a Rosario Dawson vezette projekt augusztusban debütál, konkrét dátumot nem adtak meg. Az este alatt azonban a Disney+ leleplezte, hogy a sorozat augusztus 23-án, szerdán fog megjelenni, tartva magát ahhoz, vagyis a korábbi sorozatok hagyományos szerdai megjelenési dátumához.

Az Ahsoka a népszerű Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat spin-offja, amely Anakin Skywalker jedi lovag és tanítványa, Ahsoka Tano kalandjait követte nyomon a klónháborúk idején. Ahsoka hamar a rajongók kedvencévé vált, és a karaktere azóta más Star Wars-projektekben is feltűnt, többek között a Star Wars Lázadók című animációs sorozatban, illetve élőszereplős formában is láthattuk már, előbb A mandalóri 2. évadában, majd a Boba Fett könyvében.

A sorozatban a címszerepet Rosario Dawson játssza, Natasha Liu Bordizzo lesz Sabine Wren, Hera Syndulla szerepében Mary Elizabeth Winstead, Diana Lee Inosanto mint Morgan Elsbeth, Ivanna Sakhno mint Shin Hati, Ray Stevenson mint Baylan Skoll, Huyang szerepében David Tennant, Thrawn főadmirálist Lars Mikkelsen, Ezra Bridger szerepében pedig Eman Esfandi lesz látható.

Az Ahoska írója Dave Filoni executive producer, Favreau, Kennedy, Wilson és Beck executive producerek mellett. Gilchrist társ-végrehajtó producer. A sorozat rendezői Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel és Rick Famuyiwa.

Ahsoka

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Klyo Ren
Filmek

Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben

Sokan vitatják a pillanatot, amikor Kylo Ren megölte Han Solót.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.