Főoldal Filmek A Yellowstone a nézettségi lista tetején, a Trollok pedig hatalmasat ugrottak felfelé
Filmek

A Yellowstone a nézettségi lista tetején, a Trollok pedig hatalmasat ugrottak felfelé

Kevin Costner sorozata lett a legnézettebb az elmúlt időben.

656
Yellowstone

A DEG (The Digital Entertainment Group), azaz a házimozis nézettségi listája előtérbe került az Egyesült Államokban a mozik zárva tartása miatt, de úgy egészen igaz ez a világ más tájaira is. Bár törekvések voltak a júliusi nyitásra, sajnos a fertőzés tovább nőtt az elmúlt napokban. A Tenet többször is megsínylette már, hiszen kétszer is el kellett halasztani Christopher Nolan legújabb filmjének a bemutatóját, a Warner leginkább X+2 héttel próbálkozik, s a Mulanra is valami hasonló vár

Ennek határára vezette be a köztudatba a DEG a Top 20-as nézettségi listáját az otthoni tartalomfogyasztásra vonatkozóan. Azon címek tartoznak bele, amiket lemezen vagy digitális formában néztek meg a filmkedvelők (a különböző streaming platformok számai nem tartoznak bele a mérésekbe).

A lista létezése óta először, nem egy film szerepelt az első helyen. Valószínű senki nem gondolta volna, de a Yellowstone című Kevin Costner főszereplésével készült sorozat 3. évada nyomott le mindenkit. A sorozatot most nagyon felkapták az USA-ban, leginkább az utolsó évad premierje miatt. Ez hozhatta magával azt is, hogy a lista 3. helyén az első, míg 4. helyén a második évad szerepel. Várhatóan a számok emelkedni is fognak a héten. 

Ha eltekintünk a sorozatoktól, akkor a legnézettebb film a Trollok a világ körül volt, ami a második helyet kaparintotta meg. Ötödik helyen A láthatatlan ember, hatodikon a Sonic, a sündisznó őket követi a Vadászat, a Jumani: A következő szint, a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk és a TOP 10 utolsó helyére éppen besurrant még A ragadozó madarak is.

Sonic, a sündisznó
Szerző
Tóth Bálint

Imádom a mozgóképeket, legyen az film, sorozat, doku, rövidfilm vagy csak egy ötletes klip. Minden jöhet. És néha még írok is róluk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Yellowstone
Sorozatok

Kevin Costner nélkül tér vissza Yellowstone az utolsó epizódokkal

A világsikerű Yellowstone sorozat premierdátuma mellé kaptunk egy teaser előzetest is.

Yellowstone
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év...

Knuckles
Előzetesek

A Knuckles előzetesével bővül a Sonic filmes univerzuma

Őrületes kalandnak ígérkezik Knuckles szólóküldetése.