Wide Screen
Image default
Filmek

A Yellowstone a nézettségi lista tetején, a Trollok pedig hatalmasat ugrottak felfelé

Kevin Costner sorozata lett a legnézettebb az elmúlt időben.

A DEG (The Digital Entertainment Group), azaz a házimozis nézettségi listája előtérbe került az Egyesült Államokban a mozik zárva tartása miatt, de úgy egészen igaz ez a világ más tájaira is. Bár törekvések voltak a júliusi nyitásra, sajnos a fertőzés tovább nőtt az elmúlt napokban. A Tenet többször is megsínylette már, hiszen kétszer is el kellett halasztani Christopher Nolan legújabb filmjének a bemutatóját, a Warner leginkább X+2 héttel próbálkozik, s a Mulanra is valami hasonló vár

Ennek határára vezette be a köztudatba a DEG a Top 20-as nézettségi listáját az otthoni tartalomfogyasztásra vonatkozóan. Azon címek tartoznak bele, amiket lemezen vagy digitális formában néztek meg a filmkedvelők (a különböző streaming platformok számai nem tartoznak bele a mérésekbe).

A lista létezése óta először, nem egy film szerepelt az első helyen. Valószínű senki nem gondolta volna, de a Yellowstone című Kevin Costner főszereplésével készült sorozat 3. évada nyomott le mindenkit. A sorozatot most nagyon felkapták az USA-ban, leginkább az utolsó évad premierje miatt. Ez hozhatta magával azt is, hogy a lista 3. helyén az első, míg 4. helyén a második évad szerepel. Várhatóan a számok emelkedni is fognak a héten. 

Ha eltekintünk a sorozatoktól, akkor a legnézettebb film a Trollok a világ körül volt, ami a második helyet kaparintotta meg. Ötödik helyen A láthatatlan ember, hatodikon a Sonic, a sündisznó őket követi a Vadászat, a Jumani: A következő szint, a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk és a TOP 10 utolsó helyére éppen besurrant még A ragadozó madarak is.

Sonic, a sündisznó

Még több a témában...

Újra eltolták a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2. bemutatóit, miközben dátumot kapott a Sonic, a sündisznó folytatása

Kévés Bence Mihály

A láthatatlan ember folytatására utalt Elisabeth Moss?

Kévés Bence Mihály

Már hivatalos, hogy elkészül a Sonic, a sündisznó folytatása, amire az írók és a rendező is visszatér

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat