Ben Affleck Batman

A Warner év vége előtt forgatni kezdi a Matt Reeves-féle The Batman-filmet

A legfrissebb hírek szerint 2019 végén megkezdődik a The Batman szereplőválogatása, ami nem sok jót jelent Ben Afflecknek.

A legfrissebb hírek szerint 2019 végén megkezdődik a The Batman szereplőválogatása, ami nem sok jót jelent Ben Afflecknek.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint biztosra vehetjük, hogy Matt Reeves új főszereplőt keres a The Batmanre, miután Ben Affleck távozása teljesen biztos. A lap azzal számol, hogy még év vége előtt kiderül, hogy ki lesz a Sötét lovag, ugyanis 2019 novemberében kezdődik a gyártás, s addigra színészt kell találni a szerepre. Ha minden jól megy, akkor 2020 év végi, de sokkal valószínűbb egy 2021-es premierdátuma lesz a filmnek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Szigorú titoktartás előzi meg a The Batman cselekményét, semmit sem tudni, hogy A majmok bolygója franchise rendezője mennyire írta át Chris Terrio és Ben Affleck „csodálatos” forgatókönyvét, igaz olvashattunk pletykákat arról, hogy talán a szóló film egy jóval fiatalabb denevéremberre fókuszál majd, ezért is indokolt, hogy Afflecket leváltsák. A direktor korábban megerősítette, hogy a film cselekménye nem a Frank Miller által megrajzolt Year One képregény alapján fog elkészülni.

A Warner Bros. stúdió párhuzamosan több képregényalkotáson is dolgozik jelenleg, köztük a szintén évek óta beígért The Flashen, egy A zöld lámpás alkotáson, de Black Adam, Cyborg, Supergirl, Nightwing és a Birds of Prey szereplők is önálló részeket kapnak, illetve a DC Moziverzum egyik legsikeresebb karaktere, Aquaman is biztosan kap második részt az elsöprő első rész fogadtatása után.

2019-ben a stúdió mindössze csak két filmet fog bemutatni, a Shazam!-ot és a Joker eredettörténetet. A Shazam! április 4-én érkezik a mozikba, míg Joaquin Phoenix-féle Jokert október 4-én láthatjuk. Sokáig úgy tűnt, hogy a Wonder Woman második részét november 1-jén láthatjuk a mozikban, azonban a stúdió a Star Wars: Episode IX karácsonyi bemutatója miatt inkább eltolta bő félévvel a Csodanő premierét, így csak 2020 június 5-én kerül bemutatásra a folytatás. 2020 elején Margot Robbie nevével fémjelzett Birds of Prey kerül bemutatásra (2020. február 7.)

Batman Flash

Total
12
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

Egy új Marvel Kapitány képpel gazdagodtunk, miközben felfedték a játékidőt is

Next Article
Marvel Kapitány

Új karakterposztereket kaptak a Marvel Kapitány főszereplői

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!