Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner év vége előtt forgatni kezdi a Matt Reeves-féle The Batman-filmet

A legfrissebb hírek szerint 2019 végén megkezdődik a The Batman szereplőválogatása, ami nem sok jót jelent Ben Afflecknek.

A legfrissebb hírek szerint 2019 végén megkezdődik a The Batman szereplőválogatása, ami nem sok jót jelent Ben Afflecknek.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint biztosra vehetjük, hogy Matt Reeves új főszereplőt keres a The Batmanre, miután Ben Affleck távozása teljesen biztos. A lap azzal számol, hogy még év vége előtt kiderül, hogy ki lesz a Sötét lovag, ugyanis 2019 novemberében kezdődik a gyártás, s addigra színészt kell találni a szerepre. Ha minden jól megy, akkor 2020 év végi, de sokkal valószínűbb egy 2021-es premierdátuma lesz a filmnek.

Szigorú titoktartás előzi meg a The Batman cselekményét, semmit sem tudni, hogy A majmok bolygója franchise rendezője mennyire írta át Chris Terrio és Ben Affleck „csodálatos” forgatókönyvét, igaz olvashattunk pletykákat arról, hogy talán a szóló film egy jóval fiatalabb denevéremberre fókuszál majd, ezért is indokolt, hogy Afflecket leváltsák. A direktor korábban megerősítette, hogy a film cselekménye nem a Frank Miller által megrajzolt Year One képregény alapján fog elkészülni.

A Warner Bros. stúdió párhuzamosan több képregényalkotáson is dolgozik jelenleg, köztük a szintén évek óta beígért The Flashen, egy A zöld lámpás alkotáson, de Black Adam, Cyborg, Supergirl, Nightwing és a Birds of Prey szereplők is önálló részeket kapnak, illetve a DC Moziverzum egyik legsikeresebb karaktere, Aquaman is biztosan kap második részt az elsöprő első rész fogadtatása után.

2019-ben a stúdió mindössze csak két filmet fog bemutatni, a Shazam!-ot és a Joker eredettörténetet. A Shazam! április 4-én érkezik a mozikba, míg Joaquin Phoenix-féle Jokert október 4-én láthatjuk. Sokáig úgy tűnt, hogy a Wonder Woman második részét november 1-jén láthatjuk a mozikban, azonban a stúdió a Star Wars: Episode IX karácsonyi bemutatója miatt inkább eltolta bő félévvel a Csodanő premierét, így csak 2020 június 5-én kerül bemutatásra a folytatás. 2020 elején Margot Robbie nevével fémjelzett Birds of Prey kerül bemutatásra (2020. február 7.)

Batman Flash

Még több a témában...

A WarnerMedia elnöke szerint 30M dollárnál jóval többe kerül bemutatni a Snyder Cutot

Kévés Bence Mihály

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat