Marvel Kapitány 2.

A WandaVision így vezetheti fel a Marvel Kapitány 2. részét

A Marvel Studios már a Marvel Kapitány második részén dolgozik, aminek az ősszel érkező WandaVision-sorozat ágyazhat meg.

A Marvel Studios már a Marvel Kapitány második részén dolgozik, aminek az ősszel érkező WandaVision-sorozat ágyazhat meg.

A WandaVison számos olyan elemet fog tartalmazni, ami több más alkotást is felvezethet. Egyfelől már tudjuk, hogy a sorozat és a Doctor Strange az őrület multiverzumában mozifilm szoros kapcsolatban állnak majd egymással, hiszen Skarlát boszorkány mindkét alkotásban fontos szerepet játszik, de elképzelhető, hogy a Marvel Kapitány 2. résznek is ez a sorozat fog megágyazni.

Egy ideje már beszéltek a Marvel Kapitány folytatásáról, hiszen Kevin Feige már nyáron a San Diego-i Comic-Conon beszélt a második részről, néhány napja pedig a Marvel Studios megerősítette, hogy már dolgoznak a mozifilmen, hiszen a tervek szerint 2022 elején kívánják bemutatni. Már a forgatókönyvírót is kiválasztották, Megan McDonnell ragad tollat, ám a rendező kilétét egyelőre homály fedi, hiszen az első részt jegyző Anna Boden és Ryan Fleck nem térnek vissza.

Már magában az alkotók kiléte is beszédes, hiszen a Marvel Kapitányt jegyző Jac Schaeffer showrunner lesz, miközben a WandaVisiönön dolgozó McDonnell író lesz a mozifilm második rész írója. Árulkodó jelek, hogy az írók nem mentek messze, csak szerepet cseréltek, ez pedig azt jelenti, hogy a WandaVision vezetheti fel a folytatást.

A sorozat és a mozifilm egyik lehetséges összekapcsolása a S.W.O.R.D. lehet, az az űrbéli szervezet, amit már a Pókember: Idegenben stáblista végi jelenetében láttunk, amikor Nick Fury felfedte, hogy valójában végig skrullok voltak Peter Parker mellett, amíg ő pihent az űrben. Az ügynökség logója már a WandaVision forgatásán is megjelent, és borítékolható, hogy a Marvel Kapitány 2.-ben is fontos szerepet játszanak majd, szóval újabb tény szól amellett, hogy lesz kapcsolat a két produktum között.

Monica Rambeau

Monica Rambeau is feltűnt már a sorozat forgatásán, akit ezúttal Teyonah Parris játszik majd. A karakterrel először a 1995-ben találkoztunk az első Marvel Kapitányban. Időközben a karakter felnőtt, és a képek alapján fontos szerepet játszik majd a sorozat életében, és akár a későbbi mozifilmben is. Már kiderült, hogy a film a napjainkban fog játszódni, vagyis ez lehetővé tenné, hogy Carol és Monica barátsága kibontakozzon. Az első részből megtudtuk, hogy valamikor Carol és Monica anyja a legjobb barátnők voltak, és szoros kapcsolat fűzi Carolt Monicához is. Ezek után meglepő lenne, ha a Marvel nem használná ki ezt a kapcsolatot, és Monica nem kapna szerepet a folytatásban. A WandaVision közelebb hozhatja Monicát a szuperhőssé válás történetéhez is, aki a képregényekben szintén csatlakozott az űrbéli alakulathoz.

Hulkling

Végezetül pedig olyan pletykákról is lehet olvasni, hogy a WandaVisionban megjelenik majd Hulkling, ami megint csak fontos szerepet játszhat a mozifilm második részében. A képregényekben A fiatal Bosszúállók egyik tagját Teddy Altman néven ismerjük, a félig kree, félig skrull karakter, aki hírek szerint a S.W.O.R..D.-tól kér majd menedéket a sorozatban. Megint csak érdekes összefüggés, hiszen a Marvel Kapitány első részét a Kree és Skrull konfliktusra hegyezték ki, bár ezzel a sorozat aligha fog sokat foglalkozni, de kiváló alkalom, hogy felvezesse Carol Danvers és Monica közös kalandját a filmvásznon.

Total
3
Shares
Previous Article
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra lehet a következő, aki csatlakozik a Mátrix 4. rész szereplőgárdájához

Next Article
Doctor Strange

A Doctor Strange 2. rész végre bemutatja a sokat hiányolt Clea karaktert is?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!