Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Végtelen Kesztyű ráolvadt Thanos kezére a Végtelen háború végén?

Minden jel arra utal a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei után, hogy a Végtelen Kesztyű ráolvadt Thanos kezére a film végén.

A rajongók egy évtizede vártak a Végtelen háborúra, amiben a Föld legnagyobb hősei végre szemtől-szemben találták magukat az Őrült Titánnal, Thanos-szal az univerzum egyik legerősebb ellenfelével. Thanost egyetlen egy cél vezérelte a filmben, összegyűjteni mind a hat Végtelen Követ, s kiirtani a fél univerzumot, mert az erőforrások végesek, s csak így marad jövője az univerzumnak.

Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírók zseniális sztorival ajándékoztak meg minket egy éve, amihez még hozzájött Russo fivérek elképesztő látványvilága, az eredmény pedig magáért beszélt. Az történt, aminek kellett, a Bosszúállók kikaptak, Thanos hatalmas pusztítást művelt, de az élet nem áll meg, mert áprilisban érkezik a Bosszúállók: Végjáték, melyben visszavágóra készülnek a felek. A folytatás már előzetest is kapott decemberben, ahol egy pillanatra Thanos is feltűnt bal kezén a megrongálódott Végtelen Kesztyűvel. A kérdés már csak az, ha Thanos a Megtizedeléssel elpusztította a fél univerzumot, akkor miért viseli még mindig a Végtelen Kesztyűt, ami még meg is sérült a csettintésben?

A Végtelen háborúban Thanos visszavonult, azonban jól látható volt, hogy mennyire megsérült a Végtelen Kesztyű, ugyan használni tudta, hiszen a Tér kővel tért vissza a Titánra. Azonban több rajongó is felfigyelt arra, hogy a Végtelen Kesztyű sérüléseit nemcsak Thanos keze bánta, hanem a teljes karja megsérült a végjátékban, így elképzelhető, hogy a Kesztyű teljesen összeolvadt a testével.

Thanos Végtelen Kesztyű

A Bosszúállók: Végjáték trailerében Thanost a kertjében láttuk sétálni, kezén a Végtelen Kesztyűvel, amiből nem lehet messzemenő következtetést levonni, főként azért sem, mert Kevin Feige a napokban árulta el, hogy pusztán a film 15-20 percéből csemegéztünk az első előzetesben. Tehát, ez még nem jelent semmit, lehet, hogy közvetlen a Végtelen háború eseményei után járunk, s Thanos azért nem vette le a Kesztyűt, mert még nem dolgozta fel a lelki terhet, hogy feláldozta az egyetlen személyt (Gamora), aki szeretett. Ugyanakkor semmi sem indokolja tovább, hogy használja a Végtelen Köveket, és a kiszivárgott képeken is új fegyverrel a kezében ábrázolták a Titánt.

Érdekesség, hogy a képregényekben erre egyszer sem került sor, ott nem olvashattunk olyan történetet, amiben Thanos kezére olvadt volna a Végtelen Kesztyű, bár ez a Marvel Moziverzum, ami több ponton is eltér az eredeti univerzumtól. Így még okozhat fejtörést a Bosszúállóknak, hiszen a teória szerint Thanos élete végéig összenőtt a Kesztyűvel, aki így bármikor használhatja a kövek erejét.

Még több a témában...

Több tucat hivatalos fényképet kapott a Fekete Párduc

Kévés Bence Mihály

Pókember: Hazatérés – Hazaértünk, holnap érkezik az első előzetes

Czanik Gergely

Magyarul még zúzósabb lett A Hangya és a Darázs második előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább